Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δημοτικό Συμβούλιο Αλμωπίας: Kαι τυπικά πρόεδρος ο Σίμος Σωτηριάδης


Απορρίφθηκε η προσφυγή του Απόστολου Ουργαντζόγλου 

«Να απορριφθεί ως απαράδεκτη η με αριθ. κατάθεσης 59/17.3.2017 προσφυγή του Απόστολου Ουργαντζόγλου του Ιωσήφ, κατοίκου Τοπικής Κοινότητας Θηριόπετρας του Δήμου Αλμωπίας, κατά της με αριθ. 3176/13.3.2017 απόφασης του Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης».


Αυτό αποφάσισε ομόφωνα η 2η Ειδική Επιτροπή του άρθρου 152 της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης σχετικά με την προσφυγή του Δημοτικού Συμβούλου Αλμωπίας Απόστολου Ουργαντζόγλου κατά της απόφασης του Γενικού Γραμματέα για την εκλογή του Σίμου Σωτηριάδη, στο αξίωμα του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας.

Έτσι έκλεισε οριστικά και τυπικά το «θρίλερ» των διαδικασιών  της εκλογής των οργάνων στο προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας που ταλανίζει τον Δήμο εδώ και δύο μήνες περίπου. 

Με την απόφαση αυτή υπήρξε μεν η τυπική δικαίωση για τον Σίμο Σωτηριάδη, ωστόσο παραμένει «ανοιχτό» το πολιτικό πρόβλημα για τον Δήμαρχο Δημήτρη Μπίνο που έχασε την πλειοψηφία της παράταξής του στο Δημοτικό Συμβούλιο αλλά και στις επιτροπές (Οικονομική και Ποιότητας Ζωής) του Δήμου Αλμωπίας. 
Δείτε εδώ τη σχετική απόφαση 


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. μεγάη η χάρη του Δήμαρχε.Θα μείνεις μ αυτόν μόνο.ΑΑΑ και τον Τσιμτσιρίδη....(όσο είναι έμισθος λέμε λέμε) ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. υπερόπτης με ξένα κόλυβα,πηγαίνοντας όπου φυσάει (βολικός) άνεμος και υπερ άνω όλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.