Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αγνοείται 47χρονος από τη Νέα Πέλλα


Ένα θρίλερ εξελίσσεται στα Κουφάλια καθώς από το βράδυ του Σαββάτου έχει σημάνει συναγερμός για τον εντοπισμό 47χρονου άνδρα από τη Νέα Πέλλα, που αγνοείται.

Όλα ξεκίνησαν περίπου στις 11:00 το βράδυ όταν ο 47χρονος εργαζόταν με συναδέλφους του στο εργοστάσιο της ΜΕΒΓΑΛ.  Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το e-koufalia.gr, σε κάποια στιγμή τους είπε ότι θα βγει για λίγο αλλά οι συνάδελφοί του βλέποντας ότι αργεί άρχισαν να τον αναζητούν.

Μάταια όμως καθώς δεν ήταν πουθενά ενώ όταν βρήκαν τα προσωπικά του αντικείμενα καθώς και το αυτοκίνητο του παρκαρισμένο ενημέρωσαν τους προϊσταμένους τους και τις αρχές. Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της αστυνομίας αλλά και της ασφάλειας καθώς και οι υπεύθυνοι της εταιρείας και από χθες το βράδυ γίνονται προσπάθειες για τον εντοπισμό του αγνοούμενου χωρίς όμως αποτέλεσμα μέχρι στιγμής.

Έχουν ελεγχθεί εξονυχιστικά όλοι οι χώροι του εργοστασίου τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά ενώ τις έρευνες συνδράμουν και ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά.

Από το πρωί της Κυριακής στις έρευνες συμμετέχουν και πυροσβέστες της Π.Υ. Γιαννιτσών με επικεφαλής της δύναμης τον διοικητή κ.Κώστα Τσάκαλο, ενώ από νωρίς το απόγευμα γίνεται έλεγχος ακόμα και στο βιολογικό καθαρισμό του εργοστασίου.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.