Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ανακοίνωση προσωπικού «Βοήθεια στο Σπίτι» Δήμου Αλμωπίας


Λέμε όχι στην επί σειρά ετών ομηρία των εργαζομένων του ΒσΣ, οι οποίοι εργάζονται ανελλιπώς επί 15 συνεχόμενα χρόνια, έχουν προσληφθεί μέσω ΑΣΕΠ και καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες.

Λέμε όχι στον εμπαιγμό 3.500 εργαζομένων του ΒσΣ.

Λέμε όχι στις καθησυχαστικές υποσχέσεις της πολιτικής ηγεσίας και ζητάμε επιτέλους να γίνουν πράξη.

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:

1. Την αναγνώριση των συμβάσεων όλων των εργαζομένων του ΒσΣ σε αορίστου χρόνου διότι εργάζονται ανελλιπώς επί 15 συνεχόμενα χρόνια, έχουν προσληφθεί μέσω ΑΣΕΠ και καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες των ευπαθών κοινωνικών ομάδων,
2. Απαιτούμε την υλοποίηση της δέσμευσης της κυβέρνησης για οριστική λύση του εργασιακού μας ζητήματος και άμεσα νομοθετική ρύθμιση για τη λύση της πολύχρονης εργασιακής μας ομηρίας.

Με εκτίμηση
Το προσωπικό των υπηρεσιών «Βοήθεια στο Σπίτι» 
Δήμου Αλμωπίας 
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 comments:

  1. τοσα χρονια κοροιδευετε το κοσμο ,μπηκατε με μια συμβασοι για 8 μηνες και θελετε να σας κανουν μονιμους ...Ας μου πει καποιος απο εσας αν εχει παει 7 το πρωι στη δουλεια και εχει σχολασει 3 οπως ειναι το ωραριο ,οποτε θελει ο καθενας παει και σχολαει οποτε θελει και τις πεμτες το εχετε κανει αργια.Αν δεν θελετε να δεν σας αρεσει η δουλεια που κανετε καιρος ειναι να πατε στα σπιτια σας ολοι, υπαρχουν ανθρωποι που θελουν να εργαστουν σεβονται τα χρηματα και ψωμι που βγαζουν..Το χειροτερο πραμα σε εναν ανθρωπο ειναι η ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΚΑΙ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ονοματάκι σου;6.39

      Διαγραφή
    2. "Συμβασοι" "πεμτες" "πραμα"....??? Κ αγράμματος κ με άποψη... χαχα,καλά λένε τελικά πως η ημιμάθεια είναι χειρότερη της πλήρους αμάθειας.

      Διαγραφή
    3. δεν ειναι θεμα ονοματος,τελειωνει η συμβαση που υπογραφεις και ξαναμπαινεις στην "κρισαρα" που μπαινουν ολοι υπολοιποι υποψηφιοι για τις συγκεκριμενες θεσεις.Τοσο απλα

      Διαγραφή
  2. Όλοι ξέρουνε με ποιο τρόπο προσληφθήκατε-φωτογραφικά - και τι ακριβώς κάνετε στις βόλτες σας ανά την Αλμωπία, γι αυτό αν δεν σας αρέσει άντε στο καλο να πάρουν ανθρώπους που έχουν πραγματική ανάγκη να δουλέψουν και το αξοζουν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. επειδή οι άνεργοι έχουν τρελαθεί με την πίεση που υπάρχει, ας μην προκαλούν οι εργαζόμενοι στο Βοήθεια στο σπίτι.Δεν είναι δημόσιοι υπάλληλοι.Ούτε για τέτιους τους πήραν.Πρέπει να δίνουν τον καλύτερο ευατό τους καθημερινά για την ευακαιρία που τους δόθηκε.Δυστυχώς αρκετοί εργαζόμενοι-νες το παίζουν πολύ δημόσιοι υπάλληλοι.Έλεος ρε παιδια.Άνεργοι με προσωρινη δουλίτσα είστε.Αν δεν σας αρέσει ...ξέρετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ξερουμε πολυ καλα πως λειτουργούν. Γραφουν ηλικιωμενους ετσι για να φαίνονται γραμμενοι με συνεννόηση των παιδιών και φυσικά δεν ασχολούνται αλλα στα κοιταπια τους φαίνεται οτι εχουν πολλούς γερους και γριες και σκιζονται στην δουλειά ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ. Ασχετα εαν ολοι αυτοι δουλευουν τον κοσμο και δεν αφηνουν παζαρι για παζαρι και βολτα και καφε. ΚΥΡΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ, ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΞΙΟ ΓΙΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.