Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τοποθετήσεις εκπαιδευτικών ΔΔΕ Πέλλας


Σας ανακοινώνουμε τις τοποθετήσεις των εκπαιδευτικών λόγω λειτουργικής υπεραριθμίας με την πράξη 37/30-8-2017 και τις προσωρινές τοποθετήσεις των εκπαιδευτικών που βρίσκονται στη διάθεση ΠΥΣΔΕ με την πράξη 38/31-8-2017 του ΠΥΣΔΕ Πέλλας.

Οι αναφερόμενοι εκπαιδευτικοί οφείλουν άμεσα να αναλάβουν υπηρεσία στα σχολεία τοποθέτησης.

Προθεσμία ενστάσεων επί των παραπάνω τοποθετήσεων ορίζεται μέχρι την Δευτέρα 4-9-2017 και ώρα 10:00 πμ. Οι ενστάσεις θα πρέπει να υποβάλλονται είτε ιδιοχείρως στη ΔΔΕ Πέλλας είτε με fax στο 2381026414. Δεν θα εξεταστούν ενστάσεις που θα παραληφθούν μετά την παραπάνω προθεσμία.
Επίσης οι Διευθυντές των Σχολείων θα πρέπει μέχρι την Παρασκευή 1-9-2017 και ώρα 12:00 να επικαιροποιήσουν τους πίνακες Β και Γ μέσω του googledrive λαμβάνοντας υπόψη τις παραπάνω τοποθετήσεις, τις αποσπάσεις που έγιναν από το Υπουργείο και τις μακροχρόνιες άδειες των εκπαιδευτικών.. Κατά τον υπολογισμό των κενών και πλεονασμάτων να γίνει η βέλτιστη δυνατή αξιοποίηση του διαθέσιμου εκπαιδευτικού προσωπικού με Α΄ και Β΄ ανάθεση μαθημάτων.

Με βάση τα στοιχεία του πίνακα κενών και πλεονασμάτων το ΠΥΣΔΕ Πέλλας στην προγραμματισμένη συνεδρίαση την Παρασκευή 1-9-2017 και ώρα 14:00 θα προχωρήσει στις αποσπάσεις εντός του ΠΥΣΔΕ και τις τοποθετήσεις των αποσπασμένων από άλλα ΠΥΣΔΕ. Για το λόγο αυτό εφιστούμε την προσοχή των Διευθυντών των Σχολείων προκειμένου:

1. Η τελευταία στήλη του πίνακα Γ να απεικονίζει την πραγματική κατάσταση του σχολείου σε κενά και πλεονάσματα.

2. Η συμπλήρωση του πίνακα να γίνει μέχρι την παραπάνω προθεσμία.

Οι προσωρινές τοποθετήσεις των απόντων εκπαιδευτικών έχουν την ένδειξη ΤΥΠΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΛΟΓΩ ΑΠΟΥΣΙΑΣ και δεν θα πρέπει να ληφθούν υπόψη σε καμία περίπτωση για τον υπολογισμό των κενών και πλεονασμάτων.

Δείτε ΕΔΩ τις τοποθετήσεις Πράξης 37 30-08-2017 - Λειτουργικές Υπεραριθμίες 
Δείτε ΕΔΩ τις τοποθετήσεις Πράξης 38 31-08-2017 Προσωρινές Τοποθετήσεις

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΠΕΛΛΑΣ
ΜΠΑΧΑΡΑΚΗΣ ΘΩΜΑΣ
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.