Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δήλωση Ε. Προκοπίδη Γραμματέα ΝΕ ΠΑΣΟΚ Πέλλας & επικεφαλής Δημ. Συμπαράταξης για τη διαδικασία εκλογής αρχηγού από τη βάση


Η εκλογή αρχηγού της Δημοκρατικής Συμπαράταξης (ΔΗ.ΣΥ.) από την κοινωνική βάση, με ανοικτές διαδικασίες, έχει οριστεί για τις 5 Νοεμβρίου 2017.

Η ανεξάρτητη επιτροπή δεοντολογίας και πιστοποίησης διαδικασιών υπό τον Καθηγητή του Συνταγματικού Δικαίου κ. Νίκο Αλεβιζάτο, ανέλαβε την οργάνωση της εκλογικής διαδικασίας. Τα άτομα που την απαρτίζουν εγγυώνται την αξιοπιστία, την διαφάνεια και το αδιάβλητό της. Ήδη, έχουν καθοριστεί οι βασικές αρχές και απομένουν λεπτομέρειες τεχνικού ενδιαφέροντος.

Έχουν οριστεί οι υπεύθυνοι της Επιτροπής ανά Περιφέρεια, Νομό, Δήμο, οι οποίοι είναι πρόσωπα εγνωσμένης αξίας και υψηλού κύρους.

Όσοι επιθυμούν να ηγηθούν αυτής της νέας προσπάθειας, έχουν καταθέσει τις υποψηφιότητές τους (η υποβολή υποψηφιοτήτων έληγε στις 8-9-2017). Είναι θετικό το γεγονός των πολλών υποψηφιοτήτων.

Η διαδικασία ανάδειξης του νέου αρχηγού της ΔΗ.ΣΥ., αποτελεί κορυφαίο γεγονός στη πολιτική σκηνή της Πατρίδας μας και προκαλεί τεράστιο ενδιαφέρον. Οι πολίτες συμμετέχουν στη διαδικασία και η παρουσία τους στη ψηφοφορία αναμένεται μαζική.

Έχουν δημιουργηθεί υψηλές προσδοκίες από την κοινή προσπάθεια για ενότητα όλων των δημοκρατικών δυνάμεων, στα πλαίσια της Δημοκρατικής Συμπαράταξης. Οι πολίτες έχουν εναποθέσει τις ελπίδες τους στη πρωτοβουλία που επιχειρείται, ευελπιστώντας η νέα ηγεσία που θα προκύψει θα βγάλει την χώρα από τα αδιέξοδα που μας έχει οδηγήσει η κυβέρνηση των ΣυριζαΑνελ.

Η ενότητα και η υπεύθυνη στάση, όλων των δυνάμεων, την επόμενη ημέρα της εκλογής του νέου αρχηγού, θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό και την επιτυχία του εγχειρήματος. Όλοι θα πρέπει να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να αναλάβουν τις ευθύνες που τους αναλογούν.

Οι ιδέες μας, οι αξίες μας, παραμένουν σταθερές και εμπνέουν τους πολίτες σ΄ ένα νέο ξεκίνημα, σε μία νέα αλλαγή. Οραματιζόμαστε μια νέα σύγχρονη κεντροαριστερά, που θα απαντά στα προβλήματα της κοινωνίας. Έχουμε ανοικτό μέτωπο με τις δυνάμεις της συντήρησης και του λαϊκισμού και αγωνιζόμαστε για μια αυτόνομη πορεία, στα πλαίσια της προγραμματικής σύγκλισης όλων των δυνάμεων που συγκροτούν την Δημοκρατική Συμπαράταξη.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Με παλια υλικα και πολλα ονοματα πασοκ ελια δη.συ τιποτα νεο δεν μπορει να γινει αγαπητε κυριε προκοπιδη ολοι ψάχνουν την πολιτική επιβίωση τους και τιποτα αλλο για τα πραγματικά προβληματα του κοσμου κανένας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.