Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αγιασμός στο ΓΕΛ Αριδαίας


Παρακαλείστε οι μαθητές και μαθήτριες του Γενικού Λυκείου Αριδαίας, να προσέλθετε εγκαίρως στο σχολείο την ερχόμενη Δευτέρα 11  Σεπτεμβρίου και ώρα 8:30 π.μ. προκειμένου να παρακολουθήσετε την τελετή του αγιασμού που θα γίνει στις 9:00 π.μ ακριβώς. 
Θα ακολουθήσουν μηνύματα-καλωσορίσματα για τη νέα σχολική χρονιά! Λίγο μετά θα επικαιροποιηθούν σε ειδική φόρμα τα στοιχεία επικοινωνίας των κηδεμόνων σας.  
Να έχετε μαζί σας οπωσδήποτε στυλό γιατί θα χρειαστεί να δηλώσετε τα μαθήματα επιλογής εκ νέου. Η διανομή των διδακτικών βιβλίων θα γίνει για όλες τις τάξεις λίγο πριν το ασχόλασμα (να φέρετε από το σπίτι σακίδιο -θυμηθείτε ότι οι πλαστικές σακούλες ρυπαίνουν).
Πρόσκληση βεβαίως, για την τελετή του αγιασμού, απευθύνουμε και στους εκπροσώπους του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γενικού Λυκείου Αριδαίας καθώς και στα μέλη της σχολικής κοινότητας του Δ. Αλμωπίας.        
Καλούμε τον κ.Δήμαρχο, τον κ.Αντιδήμαρχο παιδείας, και τον πρόεδρο της σχολικής επιτροπής να παραστούν στην τελετή έναρξης.

ΑΠΟ ΤΗ Δ/ΝΣΗ ΤΟΥ ΓΕΛ ΑΡΙΔΑΙΑΣ
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.