Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μυστηριώδες trailer στο YouTube δείχνει Spinoff του Game of Thrones στη σημερινή εποχή


Το Game of Thrones είναι, χωρίς αμφιβολία, μια καταπληκτική σειρά, βασισμένη σε μια εκπληκτική σειρά βιβλίων. Η ιστορία είναι μαγευτική, και οι καλογραμμένοι χαρακτήρες σε συνδυασμό με τις ανατροπές του σεναρίου δημιουργούν πραγματικά μια καθηλωτική σειρά. Παρόλαυτά, σκεφτήκατε ποτέ πώς θα ήταν η σειρά αν εκτυλίσσονταν στη σημερινή εποχή; Αναρωτηθήκατε πως θα έμοιαζε κάτι τέτοιο; Όλοι οι χαρακτήρες, οι τοποθεσίες και η κεντρική ιστορία να προσαρμόζονταν στο παρόν; Ένα trailer που έκανε την εμφάνισή του πριν λίγες μέρες μας υπόσχεται τη σειρά  ‘Westeros‘ που θα κάνει ακριβώς αυτό!


Παρότι δεν δίνει περισσότερες πληροφορίες για τους δημιουργούς, και φαίνεται ότι είναι fan made, σίγουρα αξίζει επαίνους για την πολύ ενδιαφέρουσα προσαρμογή της σειράς στην εποχή μας. Ελπίζουμε, μόνο, να μην μείνει απλά ένα όμορφο fan-made trailer που βγήκε με αφορμή το τέλος της 7ης σεζόν, αλλά όντως να το δούμε να γίνεται (έστω) μια μίνι σειρά στο YouTube!
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.