Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μεγάλη επιτυχία για τη θεατρική παράσταση "ΑΡΧΟΝΤΟΓΙΟΣ ΠΑΝΤΡΕΥΕΤΑΙ" στα Γιαννιτσά (φωτο)


22219774_722599474595233_108011779241672359_o (Copy)Το Σάββατο 7/10 και την Κυριακή 8/10 στο πνευματικό κέντρο Γιαννιτσών ο Σύλλογος Στραντζαλιωτών παρουσίασε την θεατρική παράσταση «ΑΡΧΟΝΤΟΓΙΟΣ ΠΑΝΤΡΕΥΕΤΑΙ» σε σενάριο και σκηνοθεσία Βούλας Αργυράκη.
Πάνω από 1.000 άτομα και τις δύο ημέρες των παραστάσεων , παρακολούθησαν το έργο που διαδραματιζόταν την δεκαετία του ΄30 , στην πόλη των Γιαννιτσών , σε μια συνοικία , όπου συμβιώνουν πρόσφυγες Στραντζαλιώτες και ντόπιοι κάτοικοι της πόλης.
Ένα Σαββατιάτικο πρωινό , οι γυναίκες της γειτονιάς μαζεύονται σε μια αυλή για να ασχοληθούν με τις καθημεριμές τους εργασίες . Μια ντόπια μάνα διαπιστώνει ότι ο μοναχογιός της είναι ερωτευμένος με μια χήρα προσφυγοπούλα και τότε αρχίζει το γλέντι………
Έπαιξαν οι ηθοποιοί:
Χρήστος Παπαδόπουλος, Κώστας Παρδάλης, Σωσώ Καραφωτάκη , Μαρία Μανδάλη , Σταματούλα Τσέρκη , Κατερίνα Γεωργιάδου , Ζωή Ποζουκίδου , Αθηνά Ιωάννου , Μαρία Ζωγράφου , Μαρία Ηρωίδου , Βιργινία Παναγιωτίδου , ενώ φιλική συμμετοχή είχε ο εξαίρετος , καταξιομένος ηθοποιός Σπύρος Μήτσκας.

Συνδιοργανοτής της εκδήλωσης ήταν η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας. Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς μας , την κα. Ζαφειρώ Γεωργιάδου για την επιμέλεια των σκηνικών τους εθελοντές που συνέβαλαν στην άψογη διοργάνωση , την ΔΗΚΕΠΑΠ για την παραχώρηση του Πνευματικού Κέντρου τους υπαλλήλους του θεάτρου για την αμέριστη βοήθειά τους και πάνω από όλους την κα. Βούλα Αργυράκη.
ΜΕ ΤΙΜΗ
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
strantz36444


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.