Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Πέλλας ολοκλήρωσε το πρόγραμμα «Περιβάλλον και Πολιτισμός» με δράσεις για μαθητές και ενήλικες (φωτο)


Στο πλαίσιο της επικοινωνιακής δράσης πανελλαδικής εμβέλειας με τίτλο «Περιβάλλον και Πολιτισμός», αφιερωμένη κατά τη διετία 2017-2018 στις «Πνοές Ανέμων», στόχος της οποίας είναι η ανάδειξη του φυσικού και πολιτιστικού πλούτου της χώρας και η ευαισθητοποίηση των πολιτών για την προστασία του, η Εφορεία Αρχαιοτήτων Πέλλας ολοκλήρωσε το πρόγραμμα της, με δράσεις για μαθητές και ενήλικες.

Πιο συγκεκριμένα, την Πέμπτη 19 και την Κυριακή 22 Οκτώβρη αντίστοιχα, πραγματοποιήθηκε Εκπαιδευτικό πρόγραμμα με θέμα: «Ο Πύργος των Ανέμων», Διάλεξη με θέμα: «Από την Κύρρο της Μακεδονίας στην Αθήνα. Ο Ανδρόνικος και οι Αέρηδες» και Θεατρικό Αναλόγιο με θέμα: «Μας εχτύπησαν κάθε λογής ανέμοι».



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.