Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σε προσλήψεις 10.000 ατόμων θα προχωρήσει η Google


Σε μια προσπάθεια να εξαλείψει τα επιθετικά βίντεο και σχόλια στο YouTube, η Google προχωρά σε προσλήψεις.

Όπως αναφέρει το cnn.com, εταιρεία θα προσλάβει χιλιάδες reviewers με στόχο την μείωση της ποσότητας του «προβληματικού περιεχομένου» στη διάσημη πλατφόρμα βίντεο. Επίσης υιοθετεί αυστηρότερους περιορισμούς στη διαφήμιση και προχωρά σε ευρύτερη χρήση της έξυπνης τεχνολογίας.

«Μέχρι το 2018, η Google στοχεύει να απασχολήσει περισσότερους από 10.000 ανθρώπους για τον εντοπισμό περιεχομένου που ενδέχεται να παραβιάζει τις πολιτικές μας», δήλωσε η CEO της YouTube Susan Wojcicki. Η ίδια δεν έκανε γνωστό πόσοι άνθρωποι παρακολουθούν επί του παρόντος το YouTube για προσβλητικά βίντεο.

«Κάποιοι εκμεταλλεύονται το ανοιχτό μας πνεύμα για παραπλάνηση, χειραγώγηση, παρενόχληση ή ακόμη και για να προκαλέσουν κακό» πρόσθεσε η Wojcicki, αναφέροντας ότι οι ομάδες ασφάλειας του YouTube έχουν αναθεωρήσει σχεδόν 2 εκατομμύρια βίντεο για βίαιο περιεχόμενο τους τελευταίους έξι μήνες.

Ωστόσο, η εταιρεία δεν βασίζεται μόνο στην ανθρώπινη παρέμβαση. Οι αλγόριθμοι μηχανικής μάθησης βοήθησαν να αφαιρεθούν από τον Ιούνιο περισσότερα από 150.000 βίντεο στο YouTube που παρουσιάζουν βίαιο υλικό. Η Wojcicki διευκρίνισε ότι 180.000 άνθρωποι θα έπρεπε να εργάζονται 40 εβδομάδες για να αξιολογήσουν το ίδιο περιεχόμενο.

Πηγή: newmoney.gr



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.