Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η θεατρική παράσταση "Σίτος το σιταράκι" στην αίθουσα της ΠΕ Πέλλας


Το Θεατρικό Εργαστήρι του ΚΔΑΠμεΑ Ορίζοντας, θα παρουσιάσει το έργο του Δημήτρη Αδάμη «Σίτος το σιταράκι» σε επιμέλεια Βούλας Κωτσοπούλου, την Τετάρτη 13 Δεκέμβρη και ώρα 6 το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων της Π.Ε. Πέλλας. Στην προσπάθεια των συντελεστών και διοργανωτών της εκδήλωσης θα είναι αρωγός το Εδεσσαϊκό Θέατρο προσφέροντας όχι μόνο υλικοτεχνική υποστήριξη αλλά και ηθική, καλώντας το θεατρόφιλο κοινό να τιμήσει με την παρουσία του αυτή την παράσταση. Τιμή για το Εδεσσαϊκό Θέατρο αλλά και ιδιαίτερη χαρά, αποτελεί επίσης η επίσκεψη των παιδιών του Ορίζοντα στην παράσταση της Νεανικής Σκηνής «Αγαπητή Ελένα», την προηγούμενη εβδομάδα.

WebΜε παροχή υλικοτεχνικού εξοπλισμού, το Εδεσσαϊκό Θέατρο θα στηρίξει επίσης την εκδήλωση της χορωδίας του ΚΑΠΗ Έδεσσας με τίτλο «Τι γλυκό να σ’ αγαπούν» που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 11 Δεκέμβρη στις 7.30μμ στην αίθουσα εκδηλώσεων της Π.Ε. Πέλλας, τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του 8ου Δημοτικού Σχολείου (Τρίτη 12/12), τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Βρεφονηπιακού Σταθμού «Μικρή Πολιτεία» (Παρασκευή 15/12) και τη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση «Χριστοήμερα-Καλαντόφωτα» του συλλόγου Ποντίων Έδεσσας «Ο Άγιος Θεόδωρος Γαβράς» (Κυριακή 17/12)


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.