Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αποθεώθηκε ο Δημήτρης Πέλκας στο Δημοτικό Σχολείο Νέας Πέλλας (φωτο)


Εκδήλωση Δημοτικού Σχολείου Νέας Πέλλας με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα του Παιδιού  παρουσία του Δημήτρη Πέλκα

"Παίζοντας βάζω ΓΚΟΛ ΣΤΗ ΖΩΗ "

" Το παιδί σκέφτεται για το παιδί, τα υγιή παιδιά σκέφτονται για τα άρρωστα παιδιά "

Συνδέοντας την άθληση και το παιχνίδι με τον πολιτισμό, την υγεία και την αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου, οι δάσκαλοι και τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου Νέας Πέλλας διοργάνωσαν με μεγάλη επιτυχία εκδήλωση, τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017, στις 11.π.μ «για να γίνουν αγγελιοφόροι των μηνυμάτων της χαράς και της ευεξίας», όπως τόνιζαν χαρακτηριστικά στη σχετική πρόσκληση.

«Μέσα από το πρόγραμμα "ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΤΗΣ ΕΥΧΗΣ" ας κάνουμε κι εμείς το όνειρο ενός παιδιού πραγματικότητα. Ένα χάρτινο αστέρι “μαγικά” μεταμορφώνεται σε Αστέρι Αγάπης και φωτίζει τη ζωή ενός λιγότερο τυχερού παιδιού, που παλεύει για τη ζωή του! Μαζί μας ο Έλληνας διεθνής ποδοσφαιριστής, Δημήτρης Πέλκας», κατέληγε η πρόσκληση.

Ο Δημήτρης Πέλκας κυριολεκτικά «αποθεώθηκε» από τους μαθητές και μετά μάλιστα τη μεγαλειώδη εμφάνισή του στον αγώνα του ΠΑΟΚ, της προηγούμενης ημέρας στην Τούμπα, με τον Παναθηναϊκό. Ο Δημήτρης Πέλκας συζήτησε με τους μαθητές για το πως γεφυρώνονται οι σχέσεις των ανθρώπων μέσα από τον αθλητισμό και υπέγραψε αυτόγραφα.





Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.