Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

«Έλαμψε» η πόλη των Γιαννιτσών στα εγκαίνια της Παραμυθούπολης! (βίντεο)


Ιδιαίτερα λαμπερά ήταν τα εγκαίνια της 7ης Παραμυθούπολης του Δήμου Πέλλας, η οποία άνοιξε επισήμως τις πύλες της με λίγη καθυστέρηση (εξαιτίας... αργοπορίας του Αϊ Βασίλη) στις 8:30 το βράδυ της Παρασκευής στον πεζόδρομο Γιαννιτσών. Κόσμος, παιδικές φωνές, μουσική, χορός, φώτα, πυροτεχνήματα, ο Αϊ Βασίλης, χρώματα και ζωντανή μουσική ήταν κάποια από τα στοιχεία που συνέθεσαν το εορταστικό σκηνικό που έστησε η Δημοτική Αρχή για έβδομη συνεχή χρονιά φέτος, δίνοντας έναν διαφορετικό εορταστικό τόνο στην πόλη.

Την ξεχωριστή εκδήλωση άνοιξε ο δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων στον σύντομο χαιρετισμό του: "Ετοιμάσαμε και φέτος ένα Χριστουγεννιάτικο σκηνικό με πολλές δωρεάν δράσεις και εκδηλώσεις για μικρούς αλλά και για μεγάλους". Ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλλαν στη δημιουργία αυτής της όμορφης Χριστουγεννιάτικης ατμόσφαιρας και ευχήθηκε "καλά Χριστούγεννα και ο καινούργιος χρόνος να είναι ο πιο χαρούμενος χρόνος για όλους".   


Στην τελετή έναρξης συμμετείχαν επίσης το άρμα του Αϊ Βασίλη από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ασβεσταριωτών "Γκόνος Γιώτας", η Φιλαρμονική Μπάντα του Δήμου Πέλλας, το Αλεξάνδρειο Δημοτικό Ωδείο Γιαννιτσών, η σχολή χορού του Β. Βαρσαμά και το συγκρότημα Bliss.

Κατά την διάρκεια της τελετής των εγκαινίων ο ουρανός «έλαμψε» από τα δεκάδες πυροτεχνήματα που έδωσαν μια ξεχωριστή εορταστική νότα σε ολόκληρη την πόλη των Γιαννιτσών.

Η 7η Παραμυθούπολη θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2018 και θα λειτουργεί καθημερινά από τις 10.00 το πρωί μέχρι στις 22.00 το βράδυ. 

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο μέσα από την κάμερα της ΗΕ karatzova.com:
7paramithoupoli

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.