Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Χειροπέδες σε 22χρονο Βούλγαρο που μετέφερε ηρωίνη (φωτο)


Κρύπτη εσωτερικά του οχήματος ΥΑ ΣερρώνΕντοπίστηκε πάνω από μισό κιλό ηρωίνης που ήταν κρυμμένη εσωτερικά του οχήματος που οδηγούσε
Συνελήφθη χθες (12 Ιανουαρίου 2018) το μεσημέρι στον Προμαχώνα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης – Αντιμετώπισης Λαθρεμπορίου της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, 22χρονος Βούλγαρος, για εισαγωγή και μεταφορά ηρωίνης.
Ειδικότερα, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών, εντοπίστηκε ο 22χρονος να επιβαίνει σε όχημα ιδιοκτησίας του και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο όχημα, βρέθηκαν μέσα σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη στο εσωτερικό του οχήματος, 5 αυτοσχέδιες συσκευασίες με συνολική ποσότητα ηρωίνης βάρους 585 γραμμαρίων.
Κατάσχεση ηρωίνης ΥΑ ΣερρώνΗ παραπάνω ποσότητα ναρκωτικών κατασχέθηκε, ενώ επίσης κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα και 2 κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στην κατοχή του.
Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών.
Ο συλληφθείς, με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.
Κατάσχεση οχήματος ΥΑ Σερρών (Copy)




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.