Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γ. Ανδρίτσος: Ο ΥΠΑΑΤ Β. Αποστόλου εμπαίζει χιλιάδες αγρότες και τις οικογένειές τους


Ο υπουργός αγροτικής ανάπτυξης είτε εμπαίζει τους ροδακινοπαραγωγούς είτε δεν γνωρίζει τα θέματα του χαρτοφυλακίου του , όπως καταγγέλλει ο Περιφερειακός Σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας, Γιάννης Κ. Ανδρίτσος.

Η πλήρης δήλωση του κ. Ανδρίτσου έχει ως εξής:

“Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια, λέμε εμείς, σε κάθε σπίτι της Πέλλας. Όπως αποδείχθηκε ο υπουργός Β. Αποστόλου, όχι μόνο λέει ψέματα, αλλά δεν γνωρίζει και τα θέματα του υπουργείου του. Εμπαίζει χιλιάδες αγρότες και τις οικογένειές τους, τους εξωθεί στη φτώχεια και στην εξαθλίωση με την πολιτική του, ακριβώς για να καλύψει την ανεπάρκειά του.

Άλλα λέει, άλλα εννοεί, άλλα υπόσχεται.

Η αλήθεια , όμως, είναι μία και μοναδική: Το μόνο που μπορεί -και πρέπει- να κάνει είναι να υποβάλει την παραίτησή του. Μόνο έτσι μπορεί να βοηθήσει τον αγροτικό κόσμο.

Θα φέρω το θέμα στο περιφερειακό συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας και θα ζητήσω να ασκηθούν έντονες πιέσεις προς την κυβέρνηση, για να ικανοποιηθούν τα δίκαια αιτήματα των παραγωγών.”


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι.