Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Νέα του ΑΣ Taekwondo Έδεσσας


Εκδήλωση κοπής πίτας και εξετάσεις έγχρωμων ζωνών

Με μεγάλη επιτυχία και παρουσία της Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ.Αθηνά Αθανασιαδου Αηδονάς πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη εκδήλωση κοπής της πίτας και οι εξετάσεις εγχρώμων ζωνών για τους αθλητές του TAEKWONDO του Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε απόγευμα της Πέμπτης 25 Ιανουαρίου στην Αίθουσα της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας με την συμμετοχή εκατοντάδων αθλητών , γονέων και φίλων του αθλήματος. Την έναρξη κήρυξαν οι μικροί αθλητές με μία επίδειξη που συνεχίστηκε από τους μεγάλους, έπειτα η κ. Αθηνά Αθανασιάδου Αηδονά ανέλαβε την κοπή της πίτας με την πρόεδρο του Συλλόγου κ.Κονδύλη Βασιλική.

Την οργάνωση ανέλαβαν οι προπονητές του Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ Αφοί Μπιρόζη ενώ τιμής ένεκεν βραβεύτηκε ο κ. Γιούρουκης Πέτρος για την πολύτιμη προσφορά ετών στον Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ ως δάσκαλος και ως Πρόεδρος ενώ στην συνέχεια βραβεύτηκαν οι μαύρες ζώνες του Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ της τελευταίας δεκαετίας που αριθμούν πλέον 35 στον αριθμό:

Μετά τις βραβεύσεις ήρθε η ώρα τον εξετάσεων κορυφώνοντας την αγωνία τον αθλητών που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, χωρισμένοι σε γκρούπ σύμφωνα με το επίπεδο τους, για την κατάκτηση της επόμενης ζώνης.

Τέλος απονεμήθηκαν τα διπλώματα και οι ζώνες στους επιτυχόντες λήγοντα έτσι την εκδήλωση με τον καλύτερο τρόπο.

Αυτό το Σαββατοκύριακο 27- 28 /1 διεξάγεται το 1ο Προκριματικό Πρωτάθλημα της Ένωσης Ταεκβοντο Βορείου Ελλάδος ,στο κλειστό Γυμναστήριο Ωραιοκάστρου «Κονταξοπούλειο» .Καλή επιτυχία στους 8 συμμετέχοντες αθλητές του. Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.