Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θ.Τζάκρη: Ολοκληρώθηκε ο φάκελος εκπόνησης μελέτης ανέγερσης του νέου 2/θέσιου Νηπιαγωγείου Προμάχων


Συνεργασία είχαν σήμερα η βουλευτής Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θεοδώρα Τζάκρη και ο Διευθύνων Σύμβουλος της «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.» (ΚΤΥΠ Α.Ε.) κ. Βασίλης Καραγιάννης, κατά την οποία κατατέθηκαν από την κ. Τζάκρη στην ΚΤΥΠ Α.Ε. όλα τα έγγραφα που της παραδόθηκαν από τον Δήμο Αλμωπίας για την ολοκλήρωση του φακέλου προκειμένου να προχωρήσει η εκπόνηση της μελέτης για την ανέγερση του νέου 2/θέσιου Νηπιαγωγείου Προμάχων, σε συνέχεια της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στις 3-1-2018 στην ΚΤΥΠ Α.Ε. παρουσία και του Δημάρχου Αλμωπίας κ. Δημήτρη Μπίνου.

Πιο συγκεκριμένα κατατέθηκαν στην ΚΤΥΠ Α.Ε.:

1. Σύμφωνη γνώμη της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας περί σκοπιμότητας ανέγερσης διδακτηρίου ΤΚ Προμάχων.
2. ΦΕΚ ίδρυσης και προαγωγής νηπιαγωγείου.
3. Πρακτικό καταλληλότητας.
4. Χρήση γης και όροι δόμησης (έγγραφο ΥΔΟΜ Αλμωπίας).
5. Απόσπασμα κτηματολογικού διαγράμματος ανάρτησης.
6. Απόφαση της παραχώρησης της χρήσης οικοπέδου στις κτιριακές υποδομές.
7. Τοπογραφικό διάγραμμα.

Ο κ. Καραγιάννης διαπίστωσε την πληρότητα του φακέλου και ανέφερε στην κ. Τζάκρη ότι ξεκινά άμεσα η διαδικασία εκπόνησης της μελέτης για την ανέγερση του νέου 2/θέσιου Νηπιαγωγείου Προμάχων από την ΚΤΥΠ Α.Ε.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.