Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Οι "Ίκαροι" Γιαννιτσών επικράτησαν χωρίς δυσκολία 66-85 του "Μέγα Αλέξανδρου" στο Γιαννιτσιώτικο ντέρμπι της Α΄ ΕΚΑΣΚΕΜ


Οι "Ίκαροι" Γιαννιτσών επικράτησαν με χαρακτηριστική άνεση του Μέγα Αλέξανδρου στο Γιαννιτσιώτικο ντέρμπυ με 66-85, στην αναμέτρηση που έγινε στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Β' γύρου του πρωταθλήματος α' κατηγορίας της ΕΚΑΣΚΕΜ.

Η ομάδα των τυπικά φιλοξενούμενων έλεγξε από νωρίς το παιχνίδι, διατηρώντας προβάδισμα περίπου 20 πόντων σε όλη την διάρκεια του με τα σκορ των δεκαλέπτων ν΄αποτυπώνουν την εικόνα του αγώνα: 13-22, 22-46, 44-63, 66-85.

Οι παίκτες των "Ικάρων" ήθελαν πάση θυσία τους βαθμούς αλλά και μια καλή διαφορά για να έχουν αβαντάζ σε περίπτωση που στο τέλος του πρωταθλήματος μπει στη ζυγαριά αυτό το στοιχείο. Και εδώ τα πήγαν περίφημα αφού πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση, παίζοντας πιεστική άμυνα, τρέχοντας στον αιφνιδιασμό και σκοράροντας από παντού, με μεγάλη ευκολία. Χρησιμοποιήθηκαν και χρίστηκαν σκόρερ όλοι οι παίκτες των "Ικάρων" από τον κόουτς Κώστα Ντουβαλέτη, ο οποίος τους απέμεινε τα εύσημα στο τέλος του ντέρμπυ.

Η αναμέτρηση διεξήχθη σε φιλικό κλίμα με τους πρωταγωνιστές ν' ανταλλάσουν εκατέρωθεν ευχές για καλή συνέχεια στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας.

Αυτή ήταν η έκτη φετινή νίκη για την ομάδα των "Ικάρων", φτάνοντας έτσι τους 21 βαθμούς.

Επόμενος αντίπαλος των "Ικάρων" η ΑΓΕ Πιερίας στις 24/2/2018. 
ΘΣ

ikarma


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.