Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ένα ακόμα πετυχημένο τουρνουά μπάσκετ για τους "Ικαρους" Γιαννιτσών (φωτο)


Μέσα μια πολύ όμορφη αθλητική ατμόσφαιρα έλαβε χώρα ένα ακόμα μπασκετικό τουρνουά το οποίο διοργάνωσε η ακαδημία μπάσκετ των "Ικάρων" Γιαννιτσών σε συνεργασία με τον "Άθλο"Αλεξάνδρειας, για μικρά αγόρια και κορίτσια.
Κύριος στόχος, για ακόμα μια φορά ήταν τα παιδιά να μπορέσουν να ξεδιπλώσουν στο παρκέ τις ατομικές και ομαδικές τους ικανότητες μέσα από τον υγιή ανταγωνισμό των φιλικών αναμετρήσεων καθώς και να αγαπήσουν ακόμη περισσότερο το άθλημα.
Έτσι το κλειστό Γυμναστήριο του 2ουΛυκείου-Γυμνασίου Γιαννιτσών γέμισε με μικρούς αθλητές κι αθλήτριες με μεγάλα όνειρα και πάθος για το μπάσκετ, χαρίζοντας χαμόγελα και ικανοποίηση σε προπονητές, γονείς και φίλους του αθλήματος αλλά και γενικότερα του αθλητισμού.
Οι οικοδεσπότες του τουρνουά Σπόντης Νίκος και Σερέτης Θεολόγος θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά τους φιλοξενούμενους προπονητές Τσάτσο Θεόδωρο και Πεχλιβάνο Ραφαήλ ,όλα τα παιδιά τόσο για την αγωνιστικότητα τους όσο και για την απόδοση τους αλλά ταυτόχρονα και όλους τους γονείς για την υπομονή τους να παρευρεθούν δίπλα στους μικρούς αθλητές θυσιάζοντας πολύτιμο χρόνο από την ξεκούραση τους.






Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.