Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γ. Σηφάκης Ίδρυση παραρτήματος του ΦΔΠΠ Δυτ. Μακεδονίας στο Αμύνταιο - Συμμετοχή του Συλλόγου Προστασίας Βεγορίτιδας στο ΔΣ (βίντεο)


Σημαντική η δέσμευση του Αν. Υπουργού Περιβάλλοντος Σωκράτη Φάμελλου για ίδρυση Παραρτήματος του Φορέα Διαχείρισης Δυτ. Μακεδονίας στο Αμύνταιο και συμμετοχή του Συλλόγου Προστασίας της Βεγορίτιδας στο ΔΣ του Φορέα Διαχείρισης με έδρα στην Καστοριά.

Ψηφίστηκε ακόμη η ίδρυση Φορέα Διαχείρισης ΠΠ Βόρα-Πάϊκου –Βερμίου με έδρα την Έδεσσα

Οι εξελίξεις αυτές θα βοηθήσουν τόσο στην προστασία και στην ορθολογική διαχείριση του δασικού περιβάλλοντος και των λιμναίων οικοσυστημάτων στην Κεντρική και Δυτική Μακεδονία, όσο και στην βιώσιμη ανάπτυξη της περιοχής.

Η κυβέρνηση αφουγκράστηκε και ανταποκρίθηκε στο αίτημα των βουλευτών Γιάννη Σηφάκη και Κώστα Σέλτσα , της τοπικής αυτοδιοίκησης αλλά και του συλλόγου προστασίας της Βεγορίτιδας να βρίσκονται οι δομές κοντά στην Βεγορίτιδα και στις άλλες λίμνες γύρω από το Αμύνταιο και να συμμετέχει ο σύλλογος στο ΔΣ του ΦΔΠΠ.

Οι ΦΔΠΠ θα διοικούνται από 7μελή Συμβούλια με συμμετοχή της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α’ και Β’ βαθμού, επιστημόνων από τα Πανεπιστήμια αλλά και ένα εκπρόσωπο της κοινωνίας των πολιτών. 

Το βίντεο της ομιλίας του Γ. Σηφάκη στη βουλή:



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 comments:

  1. Από τα Γιάννινα στην καστόρια, το παράρτημα του παραρτήματος ο παράρτημα και το δούλεμα πάει σύννεφο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στεναχωρεθηκες πολυ βλεπουμε κε..ανωνυμε; για πρωτη φορα ιδρυση φορεα διαχειρισης Πελλας- Κιλκις-Ημαθιας με εδρα την Εδεσσα, ο συλλογος προστασιας Βεγοριτιδας στο ΔΣ του φορεα της Δυτ.Μακεδονιας και παραρτημα του στο Αμυνταιο!!
      Πρωτη φορα φορεις διαχειρισης του περιβαλλοντος στην ευρυτερη περιοχη καο η Πελλα σε κεντρικη θεση οταν παντα ηταν τελευταια!!

      Διαγραφή
    2. Ε, τώρα είναι τελευταία σ' όλα τα υπόλοιπα!

      Διαγραφή
    3. προς ανώνυμο 1205 (γραφειο τύπου-τρολακι) αν διάβασες καλά αναφέρομε για την Βεγορίτιδα εσείς είχατε πει ότι θα κάνετε φορέα διαχείρισης Βεγορίτιδα- αγρα στην αρνισσα τώρα θα γινει στην καστόρια με παράρτημα στο Αμύνταιο
      υγ εκείνο το ανώνυμο μην το βάζεις βγάζει μάτια

      Διαγραφή
    4. Πρωτη φορα Αριστερα....πρωτη φορα το περιβάλλον μπροστά ....

      Διαγραφή
  2. ΜΟΝΟ Ο ΓΙΑΝΝΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ. ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΛΙΜΝΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΘΕΡΕΤΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχαχαχα. Θα φέρνει τον Γανιώτη να βγαίνει σέλφις

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.