Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πρωταθλητής ΕΚΑΣΚΕΜ ο ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος Κατερίνης στον μεγάλο τελικό στο ΔΑΚ Γιαννιτσών (φωτο)


Στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Γιαννιτσών «Έλλη Μυστακίδου», πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή 18 Φεβρουαρίου ο τελικός του FINAL FOUR ΕΦΗΒΩΝ της ΕΚΑΣΚΕΜ, μεταξύ του ΑΓΕ Πιερίας και του ΣΦΚ Πιερικού Αρχέλαου Κατερίνης. Μεγάλος νικητής και πρωταθλητής στην ΕΚΑΣΚΕΜ αγωνιστικής περιόδου 2017-2018 αναδείχθηκε η ομάδα του ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος Κατερίνης.

Στην ημιτελική και τελική φάση της διοργάνωσης, στα Γιαννιτσά, πήραν μέρος η πρώτη και η δεύτερη ομάδα της βαθμολογίας του κάθε ομίλου της πρώτης φάσης (σύνολο τέσσερις).

Οι ομάδες ήταν:

Α΄ ΟΜΙΛΟΣ: 1ος: ΑΓΕ ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

2ος: ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Β΄ ΟΜΙΛΟΣ: 1ος: ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ

2ος: ΑΟΚ ΒΕΡΟΙΑΣ

ΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ FINAL FOUR

Στην ημιτελική φάση της διοργάνωσης, το Σάββατο, έπαιξαν ο ΑΓΕ Πιερίας και ο ΑΟΚ Βέροιας (προκρίθηκε στον τελικό ο ΑΓΕ Πιερίας) και ο ΑΠΣ Βέροιας με τον ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος Κατερίνης (νίκησε και προκρίθηκε στον τελικό ο ΣΦΚ Αρχέλαος Κατερίνης)

Στην τελική φάση του FINAL FOUR ο μικρός τελικός μεταξύ ΑΟΚ Βέροιας και ΑΠΣ Βέροιας πραγματοποιήθηκε στις 5.00 το απόγευμα, ενώ ο μεγάλος τελικός μεταξύ ΑΓΕ Πιερίας και ΣΦΚ ΑΡΧΕΛΑΟΣ Κατερίνης έγινε στις 7.00 το απόγευμα της Κυριακής.

Πιο αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Μικρός τελικός

ΑΟΚ ΒΕΡΟΙΑΣ – ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ 54 - 52

Τελικός

ΑΓΕ ΠΙΕΡΙΑΣ – ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 59 – 62

Πρωταθλήτρια Εφήβων ΕΚΑΣΚΕΜ 2017-2018 ανακηρύχθηκε η ομάδα του Συλλόγου ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος Κατερίνης. Την απονομή του κυπέλλου, των διπλωμάτων και των μεταλλίων έκανε ο πρόεδρος του ΔΣ της ΕΚΑΣΚΕΜ, Αντώνης Παπαγιαννούλης.

Τον πολυτιμότερο παίκτη του τελικού Κ. Τσιρογιάννη, τίμησαν οι κ.κ. Νικ. Τούφας (Ομοσπονδιακός Προπονητής) και Γιάννης Κασιμίδης (Περιφερειακός Προπονητής ΕΚΑΣΚΕΜ)

Την 2η θέση κατέλαβε ο σύλλογος ΑΓΕ Πιερίας και την απονομή στους αθλητές του έκανε το μέλος του ΔΣ της ΕΚΑΣΚΕΜ Κων/νος Παπανικολάου.

Την 3η θέση κατέλαβε ο ΑΚ Βέροιας, στους αθλητές του οποίου απονεμήθηκαν μετάλλια και διπλώματα από το μέλος της ΕΚΑΣΚΕΜ Χρ. Λιανό.

Οι διαιτητές των τελικών της διοργάνωσης του Final Four ήταν οι Εκίζογλου Κωνσταντίνος (ΣΔΚΝ Κιλκίς) Χατζηχαρίσης Σωκράτης (ΣΔΚΝ Ημαθίας), Εφραιμίδης Σταύρος, Ταρενίδης Κωνσταντίνος (ΣΔΚ Κ. Μακεδονίας), οι οποίοι έλαβαν αναμνηστική πλακέτα της διαιτησίας τους από τον Εθνικό Καθηγητή Διαιτησίας και μέλος της ΚΕΔ ΕΚΑΣΚΕΜ Γιώργο Τανατζή.

Να σημειωθεί τέλος ότι η Πρωταθλήτρια ομάδα της ΕΚΑΣΚΕΜ, ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, θα αγωνιστεί στους ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΕΦΗΒΩΝ.
tmpa



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.