Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πικρή ήττα για τους "Ικαρους" Γιαννιτσών με αντίπαλο τον Αετό Κιλκίς


Μιά πολύτιμη νίκη έχασαν κυριολεκτικά "μέσα από τα χέρια τους" οι "Ίκαροι" Γιαννιτσών καθώς το χιτσκοκικό φινάλε του εντός έδρας αγώνα τους, μ' αντίπαλο τον Αετό Κιλκίς, ανέδειξε νικήτρια την φιλοξενούμενη ομάδα που "δραπέτευσε" με το διπλό από το 'Έλλη Μυστακίδου" .

Oι γηπεδούχοι από το πρώτο δεκάλεπτο έδειξαν υπεροχή και πέρασαν μπροστά σε πόντους, μία διαφορά που δεν μπόρεσε να καλύψει η ομάδα του Κιλκίς σε κανένα από τα 4 δεκάλεπτα , παρά μονάχα στο τελευταίο λεπτό του αγώνα, όταν και πέρασε μπροστά, με το τελικό 51-54 να διαγράφεται στον φωτεινό πίνακα του γηπέδου.

Η ομάδα των "Ικάρων" έπαιξε καλύτερα σε όλη την αναμέτρηση αλλά οι παίκτες του Αετού δεν το έβαλαν κάτω και κατάφεραν να "γυρίσουν" το ματς , εκμεταλλευόμενοι την αδράνεια των γηπεδούχων, κρατώντας το προβάδισμα των τριών πόντων στο φίνις του συναρπαστικού αγώνα. 

Επόμενο καθοριστικό ματς των "Ικάρων" ο αγώνας του ερχόμενου Σαββάτου (10/2) με τον συμπολίτη Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών.
ΘΣ


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.