Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έναρξη δραστηριοτήτων υποδομών Τμήματος Χειροσφαίρισης (Ηandball) του "Ικαρου Αλμωπίας" στην Αριδαία


Ο πολιτιστικός αθλητικός σύλλογος ‘’ΙΚΑΡΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ’’ θέλοντας να δώσει την ευκαιρία να ασχοληθούν όλο και περισσότερα παιδιά με τον αθλητισμό, αποφάσισε να δημιουργήσει τμήματα υποδομών χειροσφαίρισης (HANDBALL) στην πόλη της Αριδαίας ώστε να γνωρίσουν τα παιδιά της περιοχής μας το αγώνισμα.

Το HANDBALL είναι ένα ολυμπιακό άθλημα που είναι γνωστό σε όλη την Ευρώπη και αρχίζει και στην Ελλάδα να έχει όλο και περισσότερους λάτρεις του αθλήματος.

Kαλούμε λοιπόν όλα τα παιδιά που ενδιαφέρονται να γνωρίσουν το άθλημα της χειροσφαίρισης το Σάββατο 3/3/2018 και ώρα 16:00 στο κλειστό γυμναστήριο της Αριδαίας, όπου θα παρουσιαστεί το πλάνο μας για την δημιουργία τμημάτων υποδομής στο αγώνισμα του Handball.

Στην συνάντηση θα συζητηθούν:

1) Παρουσίαση προπονητών τμημάτων

2) Τρόπος λειτουργίας των τμημάτων.

3) Χώρος διεξαγωγής των προπονήσεων.

4) Ημέρες και ώρες προπονήσεων.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι συμπαραστάτες της προσπάθειάς μας είναι η Πανελλήνια Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης και στην συνάντησή μας θα παρευρίσκεται και ο ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής ομάδας κ. Δεληχρήστος Χρήστο.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε και στο τηλ: 6942905345.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι.