Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δυσαρέσκεια αναγνώστη για το «πολύ κακό οδικό δίκτυο» της Πέλλας


H εκδήλωση στα Γιαννιτσά με τον Γ.Γ. του Υπουργείου Υποδομών & Μεταφορών

Την δυσαρέσκειά του εκφράζει αναγνώστης μας για το «πολύ κακό οδικό δίκτυο» και ειδικότερα για τον δρόμο Έδεσσας- Θεσσαλονίκης, θέμα για το οποίο έχουμε κάνει πολλά ρεπορτάζ και θα τεθεί στο συνέδριο για την παραγωγική συγκρότηση Κεντρικής Μακεδονίας, που ξεκινάει στη Θεσσαλονίκη.

Αναφέρει συγκεκριμένα:

«Για σας. Είμαι ένας που θέλω να εκφράσω μια δυσαρέσκεια για το νόμο Πέλλης. Ο δρόμος Έδεσσας - Θεσσαλονίκης έχει ένα πολύ κακό οδικό δίκτυο. Υπάρχουν στους δρόμους πολλές παγίδες με αφορμή την έντονη βροχή. Δεν υπάρχει μεριά για να προστατευτείς στο οδήγημα.. Κάντε ένα κείμενο και δημοσιεύστε το να ακουστεί δυνατά σε αυτός που κάθονται και είναι βολεμένοι σε αυτές της πολυθρόνες.

Ας κάνουν κάτι για τον τόπο μας και να μην ζητούν την ψήφο μας.

Ευχαριστώ και εύχομαι σαν εφημερίδα να ανταποδώσετε με μια μεγάλη φωνή εκεί έξω.»

Απλά επισημαίνουμε ότι, αν οι αρμόδιοι δρομολογούσαν την λύση στο... 30% από αυτά που έχουμε προβάλλει ως προβλήματα επανειλημμένως, τότε θα είχαμε το πιο άρτιο οδικό δίκτυο της Ελλάδας.

Πάντως περιμένουμε αύριο, Τρίτη 27 Μαρτίου, στην εκδήλωση που θα γίνει στα Γιαννιτσά (αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου Πέλλας), ενημέρωση από τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, Αθανάσιο Βούρδα, σχετικά με την πρόοδο και την προοπτική των οδικών παρακάμψεων Χαλκηδόνας και Γιαννιτσών, της καθέτου στην Εγνατία από την Πέλλα Έδεσσα – Νάουσα, καθώς και της εξόδου προς Βορρά μέσω Αλμωπίας.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.