Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η δικαιοσύνη μίλησε: Αθώοι οι Δ. Φαρμούζης και Π. Κληντσάρης


Αθώοι ομόφωνα κρίθηκαν σήμερα από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων οι δύο πρώην πρόεδροι της Αμιγούς Νομαρχιακής Επιχείρησης Ευρωπαϊκής Ανάπτυξης Πέλλας (ΕΥΡΩΑΠ) που είχαν την ευθύνη διαχείρισης του Χιονοδρομικού Κέντρου Καϊμάκτσαλαν στο όρος Βόρας την περίοδο 2005– 2009 και είχαν παραπεμφθεί στη δικαιοσύνη, μετά από πρόταση του εισαγγελέα.

Πρόκειται για τον πρόεδρο της περιόδου 2005-2006 και τον διάδοχό του (έως το 2009), για τους οποίους ο Εισαγγελέας είχε εισηγηθεί την παραπομπή τους στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, κατηγορούμενους ότι ζημίωσαν τα οικονομικά της ΕΥΡΩΑΠ, ο πρώτος (Δημήτρης Φαρμούζης) με το ποσό των 128.298,53  ευρώ και ο δεύτερος (Παύλος Κληντσάρης) κατά 735.711,35 ευρώ.

Οι δυο άνδρες, κατά την απολογία τους στην διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας που ξεκίνησε την Τρίτη, υποστήριξαν ότι σε καμιά περίπτωση οι ενέργειες τους δεν είχαν δόλο ώστε να λάβουν χρήματα, αλλά ανέλαβαν σε δύσκολη συγκυρία την επιχείρηση με μόνο γνώμονα το συμφέρον του χιονοδρομικού κέντρου.

Ο Εισαγγελέας της έδρας στην αγόρευσή του πρότεινε την αθώωση των δύο κατηγορουμένων που αντιμετώπιζαν την κατηγορία της απιστίας προς την υπηρεσία (Φαρμούζης) και της απιστίας προς την υπηρεσία και της υπεξαίρεσης (Κληντσάρης).


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΘΩΟΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΦΑΡΜΟΥΖΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.