Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Νέα της Δόξας Μελισσίου


Πονοκέφαλος για τον τεχνικό των Μαυραετών για το ποιον θα αφήσει εκτός 18αδας στην Άψαλο

Ευχάριστα προβλήματα έχει ο Κόουτς της ΔΟΞΑΣ Μελισσίου Σάκης Ντιμτσούδης, ενόψει του κυριακάτικου παιχνιδιού με την ιστορική και νεανική ομάδα του ΟΛΥΜΠΟΥ ΑΨΑΛΟΥ. Στη διάθεσή του είναι και ο νεοαποκτηθείς επιθετικός Δημήτρης Λιτοβολής, μετά την έκτιση της ποινής του. Έτσι στη διάθεση του ο Προπονητής των Πρωτοπόρων έχει στη διάθεσή του, υγιείς κι ετοιμοπόλεμους όλους τους ποδοσφαιριστές του και συγκεκριμένα:

Ø Τερματοφύλακες: Καραογλανίδη Α, Ματζούκη Δ και Βασιλειάδη Π,

Ø Αμυντικούς: Χατζηδάκη Α, Φωστηρόπουλο Π, Δουλγερίδη Κ, Ραμπούση Ι, Φουρέιρα Α, Γιοβάνογλου Φ, Βερβελέ Η.

Ø Μέσους: Τζάτζης Μ, Μιχαηλίδης Π, Σιδηρόπουλος Π, Σέλγκου Τ, Πετρίδης Γ, Λιτοβολής Χ, Τσάλμας Α, Σερέτης Ι, Φάβας Κ, Βιάνας Κ.

Ø Επιθετικούς: Μαμής Π, Λιτοβολής Δ, Τσάλμας Χ, Νιοράτζε Α, Ρομάτζης Α, Τουλγαρίδης Α και Ίτσκος Θ.

Από τους παραπάνω ποδοσφαιριστές θα επιλέξει την 18άδα για το εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής, που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Αψάλου.

Στοχός, όπως πάντα τονίζει ο κόουτς των πρωτοπόρων είναι να κερδίζουμε το παιχνίδι της Κυριακής και να σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους, γιατί, όπως τονίζει, δεν υπάρχουν εύκολοι και δύσκολοι αντίπαλοι, σεβόμαστε τον κάθε αντίπαλο, αλλά, δεν το φοβόμαστε.

Επίσης, μιλώντας, γιατους στόχους των πρωτοπόρων, ο πολύπειρος και εξαιρετικά πολύτιμος, φέτος, Παναγιώτης Φωστηρόπουλος, μας τόνισε, «ότι γράφουμε ιστορία, και στο τέλος

θα κάνουμε ταμείο», τίποτε δεν έχει κριθεί, όλα είναι ανοιχτά. Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα πετύχουμε τους στόχους μας. Κοιτάμε μόνο να κερδίζουμε, δεν μας ενδιαφέρει τι κάνουν οι άλλες ομάδες.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.