Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αριδαία: Σημαντική ιατρική εκδήλωση, με καταξιωμένους επιστήμονες, για τον «καρκίνο τραχήλου της μήτρας» (βίντεο)


Μια πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση- ιατρική ημερίδα, που σαν στόχο είχε να ενημερώσει το κοινό, σχετικά με τον «Καρκίνο τραχήλου της μήτρας», διοργανώθηκε χθες, Τετάρτη 14 Μαρτίου, στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο, στην Αριδαία.

Συγκεκριμένα, γιατροί ενημέρωσαν τον κόσμο για τον Καρκίνο του Τραχήλου της Μήτρας και την Πρόληψη – Διάγνωση – Θεραπεία.

Στην εκδήλωση, η οποία τελούσε υπό την αιγίδα του Δήμου Αλμωπίας, μίλησαν οι καταξιωμένοι επιστήμονες τους οποίους καλωσόρισε και παρουσίασε ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Γιώργος Τσιμτσιρίδης:

1. Δρ. Κωνσταντίνος Καπλάνης, Ογκολόγος - τ. Συντονιστής Διευθυντής Ογκολογικής Γυναικολογικής Κλινικής Θεαγένειου Θεσσαλονίκης

2. Δρ. Άρτεμις Καρκανάκη, Γυναικολόγος Χειρουργός Μαιευτήρας, Διδάκτωρ Α.Π.Θ.

3. Δρ. Τζαμάλ Μουσατάτ, Γυναικολόγος Χειρουργός Μαιευτήρας - τ. Διευθυντής Γυναικολογικής Μαιευτικής Κλινικής Νοσοκομείου Γιαννιτσών, Διδάκτωρ Α.Π.Θ., Ιατρείο Αριδαία.
xenitideio-traxilos


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.