Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

O Γ. Σηφάκης με την Διεπαγγελματική πυρηνόκαρπων και τον ΣΕΑΣ στο ΥΠΑΑΤ


Για την παράδοση των δηλώσεων της ζημιάς από βροχόπτωση του Ιουλίου 2017 και την οικονομική ενίσχυση των ροδακινοπαραγωγών λόγω απώλειας εισοδήματος

Συνεχίζεται επίσης αδιάλειπτα η προσπάθεια του βουλευτή Γιάννη Σηφάκη , μαζί με τον ΣΕΑΣ, στο Υπουργείο Οικονομικών για την εξεύρεση λύσης στο σοβαρότατο κοινωνικό πρόβλημα 1200 αγροτών με την ΟΠ «ΑΘΗΝΑ»

Παραδόθηκαν σήμερα στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και στον πρόεδρο του ΕΛΓΑ τα στοιχεία που συλλέχθηκαν από την Διεπαγγελματική Πυρηνόκαρπων μέσω των συνεταιρισμών κι ομάδων παραγωγών όσον αφορά τις ζημιές από τις άκαιρες σφοδρές βροχοπτώσεις του Ιουλίου 2017. Η Διεπαγγελματική δήλωσε ότι αναλαμβάνει το κόστος του ελέγχου στο 5% των δηλώσεων σε δείγμα επιλογής του ΕΛΓΑ.

Το Υπουργείο και ο ΕΛΓΑ δεσμεύτηκαν να ολοκληρωθεί η διαδικασία το συντομότερο δυνατόν.

Επίσης ετέθη το θέμα της οικονομικής ενίσχυσης των ροδακινοπαραγωγών λόγω σημαντικής απώλειας εισοδήματος με δεδομένη την αρνητική έκβαση του αιτήματος του Υπουργείου προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και τις σχετικές δεσμεύσεις του Υπουργού Βαγγέλη Αποστόλου.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Δεν μας είπατε το αποτέλεσμα για την οικονομική ενισχυση.Τι σας είπε ο υπουργός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. λόγια λόγια λόγια και παλι λόγια αριστερή κυβέρνηση..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ψεύτες θα δείτε τη θα πάθετε στις εκλογές μας έχετε εξαθλίωση με την ανύπαρκτη αγροτική Πολιτική σας.χαμένη η ελπίδα που είχαμε για σας.Στην Πέλλα ο ΣΥΡΙΖΑ θα εξαρτηθεί μ'αυτά που έκανε στους αγρότες.100% πληρώσαμε ελγα70%πληρωθηκαμε.ενίσχυση ψέμα βροχόπτωση πέρασε ένας χρόνος εκτιμήσεις Άλαν ναύλων σαν το τζόκερ τις κάνατε όποιος είναι τυχερός περνάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αριστερη Κυβέρνηση με δεξιες τσέπες, τι να καταλάβει καθενας απο αυτούς τις ανάγκες του κάθε αγροτη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.