Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κυπελλούχος ΕΚΑΣΚΕΜ 2018 η Μελίκη, 90-77 την ομάδα του ΦΟΑ!


ΓΑΣ Μελίκης και ΦΟ Αριδαίας ήταν το ζευγάρι του τελικού που προέκυψε έπειτα από τις νίκες τους στους ημιτελικούς, μία μέρα πριν στο ίδιο γήπεδο, επί των ΑΓΕ Πιερίας και Εδεσσαϊκού αντίστοιχα. Ένα ζευγάρι που όπως λένε τα προγνωστικά, αναμένεται να είναι και αυτό που θα διεκδικήσει τη φετινή άνοδο στη Γ Εθνική μπάσκετ, με τις αναμετρήσεις τους στους τελικούς των play off του πρωταθλήματος της Α' ΕΚΑΣΚΕΜ.

Η ομάδα του Ιορδάνη Ασλανίδη μπήκε από την αρχή του αγώνα μπροστά στο σκορ, πρωτοπορία που όχι μόνο δεν έχασε σε κανένα σημείο του αγώνα, αλλά αντιθέτως τη διεύρυνε συνεχώς. Η πολύ ποιοτική ομάδα του Παναγιώτη Βάτση αντιστάθηκε όσο μπορούσε, αλλά υπέκυψε φυσιολογικά στην ανωτερότητα των Μελικιωτών.

Τα δεκάλεπτα: 28-20, 59-36 (ημ), 79-56, 90-77.
Διαιτητές οι κκ. Παπαδόπουλος και Ταρενίδης.

ΓΑΣ Μελίκης (Ασλανίδης): Λιόλιος 13, Μαυρίδης 18, Κυριακού 5, Σαζακλίδης 9, Παπαδόπουλος 2, Μαγαλιός, Στάκταρης, Παπαρόσης, Σταυρουλάκης 24, Μπούθας, Κουτζιαμπασόπουλος.

ΦΟ Αριδαίας (Βάτσης): Τριανταφύλλου 2, Βασίλογλου, Μπίνος, Τοπαλίδης 11, Αμανίδης, Μπεγλόπουλος 13, Τόπκας, Αβραμίδης 13, Προκοπίδης, Μακρόπουλος 21, Στρέπκος 17, Υποδηματόπουλος.

Ακολούθησαν οι βραβεύσεις των διαιτητών και του MVP του τελικού Μανώλη Σταυρουλάκη. Μετάλλια δόθηκαν στους δύο φιναλίστ, ενώ στο ζενίθ της βραδιάς το κύπελλο παραδόθηκε στον αρχηγό του ΓΑΣ Μελίκης, Βασίλη Μαυρίδη. Τις απονομές εκφώνησε η διευθύντρια της ΕΚΑΣΚΕΜ, κα Μιμή Χατζηχαρίση.

Την τρίτη θέση κατέκτησε η ΑΓΕ Πιερίας, επικρατώντας με 20-0 άνευ αγώνα στον μικρό τελικό του Εδεσσαϊκού, ο οποίος δεν προσήλθε.

Δείτε στιγμιότυπα του αγώνα και την απονομή κυπέλλου στο βίντεο:

Δηλώσεις στο βίντεο:
Δείτε φωτογραφίες: meliki-foa9077
Πηγή: emvolos.gr


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.