Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Με επιτυχία ο 3ος Αγώνας Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Motocross στα Γιαννιτσά (βίντεο)


Ο τρίτος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross 2018 που διοργάνωσε άψογα ο Όμιλος Φίλων Μοτοσικλέτας Γιαννιτσών, ολοκληρώθηκε στην πίστα «Ταλαμπά», στα Γιαννιτσά το Σαββατοκύριακο, κάτω από καλές συνθήκες και έναν καιρό που δεν έκανε το χατίρι σε όλους, καθώς ο δυνατός αέρας στέγνωσε γρήγορα την πίστα.

Στο αγωνιστικό πρόγραμμα οι αρκετοί θεατές που κατέκλισαν την πίστα απόλαυσαν μάχες σε όλες σχεδόν τις κατηγορίες ενώ δεν έλειψαν και οι εκπλήξεις.
Εμφανίστηκε ξανά(μετά την Πτολεμαϊδα πέρσι) ο Eddie Hjortmarker από την Σουηδία σταματώντας το χρονόμετρο στο 1:43.882 πετυχαίνοντας τον ταχύτερο χρόνο της ημέρας σε όλες τις κατηγορίες και φυσικά στην ΜΧ1. Στην ΜΧ2 ο Νίκος Λυρίου σημείωσε υπερχρόνο για την κατηγορία! Στα πρώτα σκέλη του τρίτου γύρου του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross 2018 επικράτησαν οι Δημήτρης Βασιλειάδης(ΟΡΕΝ), Μάριος Κανάκης(ΜΧ85), Δημήτρης Γανωτής(ΜΧ65) και Martin Milev(Quad).

Οι απονομές των επάθλων (3 κύπελλα μια 3 μετάλλια) στους διακριθέντες έγιναν, όλες μαζί στο τέλος των αγώνων της Κυριακής και αφορούσαν τον αγώνα συνολικά (μια απονομή σε κάθε κατηγορία με βάση την συνολική βαθμολογία του κάθε αθλητή στα 2 σκέλη του αγώνα (σύμφωνα και με την προκήρυξη).mt


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.