Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Διακρίσεις αθλητών του Ομίλου Αντισφαίρισης Αριδαίας


Η αθλήτρια μας Μαρία Γεωργιάδου συμμετείχε στο Ε1 πανελλαδικό πρωτάθλημα που έγινε στη Θεσσαλονίκη και μετά από δυνατούς αγώνες, αποκλείοντας αθλήτριες που βρίσκονται σε υψηλότερη βαθμολογικά θέση, έφτασε στον ημιτελικό όπου έχασε από την νικήτρια των αγώνων την Μιχαέλα Λάκη. Και στα διπλά με συμπαίκτρια την Νεφέλη Ζαφείρη έφτασαν μέχρι τον ημιτελικό όπου αποκλείστηκαν από τις τελικές νικήτριες Γρίβα και Ζαχαράκη.
Ο αθλητής μας Τάσος Τσελεπής ταξίδεψε στα Τίρανα και συμμετείχε στο Tiirana Open και αγωνίστηκε στο κυρίως ταμπλώ, όπου αποκλείστηκε από τον Ιταλό Alessio Tanini, παίκτη τον οποίο συνάντησε και στα διπλά και με συμπαίκτη τον Απόλλωνα Παπαπαναγιώτου έχασαν από το Ιταλικό δίδυμο Tanini - Tannicchi.
Το επόμενο Σαββατοκύριακο 15 αθλητές και αθλήτριες του Ο.Α. Αριδαίας θα αγωνιστούν στο Ενωσιακό πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στη Ναόυσα.






Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.