Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έκθεση εικαστικών ΔΔΕ Πέλλας


Η ΔΔΕ Πέλλας πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία την έκθεση εικαστικών, με την οποία συμμετείχε στα Ανθεστήρια 2018, με τίτλο: 

«Έκθεση εικαστικών έργων μαθητών/τριών».

Η έκθεση πραγματοποιήθηκε στην Οικεία Τσάμη, στο Βαρόσι Έδεσσας, το διάστημα 21-27 Μαΐου 2018, και έλαβαν μέρος μαθητές/τριες από τα εξής σχολεία: 1ο ΓΕΛ Έδεσσας, 1ο Γυμνάσιο Έδεσσας, 2ο Γυμνάσιο Έδεσσας, 3ο Γυμνάσιο Έδεσσας, Γυμνάσιο Σκύδρας, Γυμνάσιο Άρνισσας, ΕΕΕΕΚ Έδεσσας και ΕΕΕΕΚ Γιαννιτσών. Οι μαθητές/τριες συμμετείχαν με έργα εικαστικών, όπως ζωγραφική με διαφορετικές τεχνοτροπίες, προοπτικό σχέδιο, αρχαίες ελληνικές παραστάσεις πάνω σε αγγεία, γλυπτική, ζωγραφική σε ένδυμα, κατασκευές με χαρτί, ψηφιδωτό, κ.α. 

Την έκθεση των έργων οργάνωσαν οι εκπαιδευτικοί κλάδου καλλιτεχνικών, κ.κ. Βαμβακά Ευθυμία, Μαουσίδου Θεοδώρα και  Χατζηγιάννης Πάρης, ενώ το μουσικό κομμάτι της εκδήλωσης των εγκαινίων επιμελήθηκε ο εκπαιδευτικός κλάδου μουσικής  κ. Σάρμας Παναγιώτης.

Την έκθεση επισκέφθηκαν σχολεία A/θμιας και B/θμιας Εκπ/σης και πλήθος κόσμου αλλά και τουριστών που επισκέφθηκαν την Έδεσσα για τα Ανθεστήρια.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι.