Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επείγουσα ανακοίνωση Δήμου Έδεσσας: Να υποβάλουν αιτήσεις όσοι παραγωγοί επιθυμούν να αρδεύσουν τα χωράφια τους


Σύμφωνα με τον νέο κανονισμό άρδευσης του Δήμου όποιος παραγωγός επιθυμεί να αρδεύσει τα χωράφια του θα πρέπει να υποβάλει αίτηση-υπεύθυνη δήλωση. Στη δήλωση θα πρέπει να αναγράφει τα ακριβή ατομικά του στοιχεία, το Α.Φ.Μ. του, την τοποθεσία, τον αριθμό & την έκταση του αγροκτήματος, το είδος της καλλιέργειας προσκομίζοντας τα απαραίτητα αποδεικτικά στοιχεία (αντίγραφο δήλωσης ΟΣΔΕ, Ε9, Ε3, έγγραφα κτηματολογίου κ.λπ.). Στη δήλωση θα πρέπει να αναγράφονται και τα αγροτεμάχια που είναι εντός της περιμέτρου των δημοτικών αρδευτικών δικτύων αλλά τη φετινή χρονιά δεν θα αρδευτούν για διάφορους λόγους.
Οι ιδιοκτήτες αγροτεμαχίων που τα ενοικιάζουν σε άλλους παραγωγούς θα πρέπει να καταθέσουν αίτηση στο Δήμο για να μην χρεωθούν οι ίδιοι τα τέλη άρδευσης αλλά οι ενοικιαστές τους. Παρακαλούνται οι παραγωγοί που επιθυμούν να αρδεύσουν τα χωράφια τους να προσέλθουν στο δημοτικό κατάστημα (είτε στην Έδεσσα είτε στην Άρνισσα) για να καταθέσουν τη δήλωσή τους ως την Δευτέρα  21 Μαΐου.
Υπενθυμίζουμε ότι όποιος επιθυμεί να αρδεύσει θα πρέπει να έχει προχωρήσει σε ρύθμιση των χρεών του προς το Δήμο.
Πληροφορίες:  2381-350725


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι.