Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στην εντατική σε σοβαρή κατάσταση ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον



Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον υπεβλήθη σε επέμβαση μετά από εγκεφαλική αιμορραγία, με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να επισημαίνει πως το χειρουργείο πήγε "πολύ καλά". Θα παραμείνει στην εντατική ο πρώην προπονητής των "κόκκινων διαβόλων".

Σε χειρουργική επέμβαση λόγω εγκεφαλικής αιμορραγίας υπεβλήθη το Σάββατο (5/5) ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, όπως έγινε γνωστό πριν από λίγα λεπτά. Λίγη ώρα αφότου το Sky Sports έκανε λόγο για σοβαρό πρόβλημα υγείας, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προέβη σε ενημέρωση σχετικά με την κατάσταση της υγείας του.

"Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον υπεβλήθη σε έκτακτη χειρουργική επέμβαση σήμερα λόγω εγκεφαλικής αιμορραγίας. Η διαδικασία κύλησε πολύ καλά, αλλά πρέπει να μείνει στη μονάδα εντατικής θεραπείας για να παρατηρείται η κατάσταση της υγείας του. Η οικογένειά του κάνει έκκληση για σεβασμό της ιδιωτικότητας πάνω στο θέμα", αναφέρεται.

Νωρίτερα, μέσα στην ημέρα έγινε γνωστό πως ο γιος του, Ντάρεν, απουσίασε από τον πάγκο της Ντονκάστερ λόγω σοβαρού οικογενειακού προβλήματος, δίχως όμως να γίνουν γνωστές λεπτομέρειες.

Πηγή: sport24


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.