Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έδεσσα: Όταν η φωτογραφία κοσμείται και ερμηνεύεται ποιητικά (φωτο)


Είναι αλήθεια ότι μέσω της φωτογραφίας μεταφέρεσαι σε άλλες γειτονιές, σε άλλους τόπους, «σ’ άλλους γαλαξίες». Γίνεσαι παγκόσμιος πολίτης, μετέχοντας σε διαφορετικές γωνιές του πλανήτη μας, άλλες κοινωνίες, άλλους πολιτισμούς.  
Στιγμές της καθημερινής ζωής, αλλά και πανέμορφα τοπία της φυσικής ομορφιάς, αυτούσια ή δεμένα αρμονικά με τα επιτεύγματα της ανθρώπινης τεχνολογίας φέρνουν κοντά τους ανθρώπους, υπενθυμίζοντάς τους την αδελφική σχέση τους. 
Υπενθυμίζοντάς τους ότι είναι όμαιμοι και όχι αντίπαλοι και εχθροί, αλλά συμπορευτές, συνταξιδιώτες και φίλοι, όλοι πάροικοι και παρεπίδημοι στον όμορφο ετούτο τόπο…..
Όμως όταν αυτή η πανδαισία τοπίων και χρωμάτων ενδύεται με την ποιητική πορφύρα, το αισθητικό αποτέλεσμα απογειώνεται…
Η αρμονική πλέον σύμπραξη σε οδηγεί να αναφωνήσεις: «….Μέγας είσαι Κύριε…….. και θαυμαστά είναι τα έργα Σου…..» αναφερόμενος τόσο στους δημιουργούς, όσο και στις καλλιτεχνικές δημιουργίες τους…
Συγχαρητήρια… 
Ραφαήλ Ζουμή  για τις υψηλού καλλιτεχνικού περιεχομένου φωτογραφικές δημιουργίες σου…
Δημήτρη Δουρβάνη για την ποιητική δαφνο-στεφάνωσή τους …
parthenage



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.