Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παιδότοπος "Μπόμπιρες": Καλοκαιρινό μουσικό εργαστήριο για παιδιά - Ένα μακροβούτι στο μαγικό κόσμο της μουσικής



Το καλοκαίρι έφτασε και ο παιδότοπος “Μπόμπιρες” προσθέτει νότες χαράς, ψυχαγωγίας και δημιουργικότητας στην αγαπημένη εποχή των παιδιών, διοργανώνοντας το Μουσικό Εργαστήριο​. 

Στα πλαίσια του Μουσικού Εργαστηρίου, τα παιδιά έρχονται σε επαφή με μουσικά όργανα και συνεργάζονται μεταξύ τους δημιουργώντας ομάδες - ορχήστρες κρουστών για να συνοδέψουν τα αγαπημένα τους τραγούδια. 

Η ευρηματικότητα ​και η φαντασία ​καλλιεργούνται με τα θεατρικά παιχνίδια και τις ηχοϊστορίες, όπου οι μικροί μας φίλοι καλούνται να επενδύσουν τα παραμύθια με διάφορους ήχους. Ταξιδεύουν σε όλη τη γη μέσα από τις ακροάσεις μουσικών που προέρχονται από όλα τα πλάτη και μήκη του πλανήτη, ανακαλύπτοντας και εξερευνώντας τις κουλτούρες και τους πολιτισμούς του κόσμου. 

Με γνώμονα το παιχνίδι ​και τη διασκέδαση​, οι “Μπόμπιρες” προσκαλούν μικρά και μεγάλα παιδιά στο Μουσικό Εργαστήριο. 

Οι εγγραφές ξεκίνησαν και θα συνεχίσουν μέχρι και τις 17 Ιουνίου του 2018. Με κάθε εγγραφή, συμμετέχετε στην κλήρωση για ένα “Πάρτι Γενεθλίων” εντελώς δωρεάν. 

Περισσότερες πληροφορίες Παιδότοπος "Μπόμπιρες" ΕΔΩ: Μαδύτου 8, Γιαννιτσά Τηλ. 695 152 8035 Τηλ. 23820 81282


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.