Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μεγαλειώδης νίκη για τα κορίτσια των "Ικάρων" στον τελευταίο αγώνα της σεζόν


Καταιγιστική παρουσιάστηκε η ομάδα παγκορασίδων των "Ικάρων"Γιαννιτσών που επικράτησε εκτός έδρας (στον τελευταίο φετινό της αγώνα) του αξιόμαχου Σκυδραικού με σκορ 32-49, οι μπασκεμπωλίστριες του οποίου προσπάθησαν να εξασφαλίσουν, όσο το δυνατόν περισσότερο, μια ανταγωνιστική εμφάνιση. με τους φίλους του μπάσκετ να απολαμβάνουν ένα ωραίο παιχνίδι.

Η επικράτηση ήρθε φυσιολογικά καθώς τα κορίτσια των "Ικάρων" δεν απειλήθηκαν σε κανένα σημείο του αγώνα, κρατώντας το προβάδισμα στο σκορ εάν και είχαν ν' αντιπαλέψουν και την ατυχή διαιτησία του συγκεκριμένου ματς.

Σπόντης Νίκος " ...Είχαμε συμφωνήσει να προσπαθήσουμε να παίξουμε καλή άμυνα και να παρουσιαστούμε εύστοχες και με περισσσότερο ζήλο στην επίθεση γεγονός που μας χάρισε το προβάδισμα στο σκορ. Έτσι ανέβηκε η ψυχολογία μας που σε ,συνδυασμό με την ποιότητα μας, πιστεύω ότι έγειρε την πλάστιγγα υπέρ μας. Παλέψαμε όλα τα παιχνίδια, προσπαθήσαμε να ήμαστε ανταγωνιστικές και τα καταφέραμε αφού σημειώσαμε μόλις μία ήττα στο πρωτάθλημα! Συγχαρητήρια στα κορίτσια μας που έκαναν για ακόμα μιά φορά περήφανους με το συγκλονιστικό τους παιχνίδι και την έξοχη εμφάνιση. Επενδύοντας και στο γυνακείο μπάσκετ ως το μοναδικό σωματείο που διαθέτει αγωνιστικά κοριτσίστικα τμήματα θεωρώ ότι η εμπιστοσύνη που δείχνουμε στις μπασκεμπωλίστριες μας μας επιστρέφει ως ανταμοιβή με την πρόοδο τους!... »

Σερέτης Θεολόγος:«... Η ομάδα μας θεωρώ σήμερα πως έπαιξε ονειρικά ,δεν έχασε την συγκέντρωσή της ακόμα κι όταν οι αντίπαλες προσπάθησαν να πλησιάσουν στο σκορ με αποτέλεσμα ν' αποδώσουμε εξαιρετικά στην άμυνα αλλά και στην επίθεση .Από την στιγμή που καταφέραμε να κρατήσουμε την συγκέντρωσή μας νομίζω ότι κερδίσαμε άξια. Στόχος μας ήταν η συλλογή αγωνιστικών εμπειριών γιατί τα περισσότερα κορίτσια αγωνίζονται για πρώτη φορά σε επίσημους αγώνες .Ένα μεγάλο μπράβο λοιπόν σε όλες για τη φανταστική φετινή τους πορεία!..".

Από το Γραφείο Τύπου των "Ικάρων" Γιαννιτσών


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.