Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Το τουρνουά μίνι βόλεϊ του Αθλητικού Ομίλου Πετοσφαίρισης Μίλωνα Γιαννιτσών στον πεζόδρομο Γιαννιτσών (φωτο)


Τιμητική πλακέτα στον Γιάννη Παντακίδη!
                
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το τουρνουά μίνι βόλεϊ του Αθλητικού Ομίλου Πετοσφαίρισης Μίλωνα Γιαννιτσών, την Κυριακή 20 Μαΐου. Πάνω από 130 κορίτσια που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και δήλωσαν συμμετοχή στο τουρνουά, δημιούργησαν ένα ιδιαίτερα όμορφο σκηνικό στον πεζόδρομο Γιαννιτσών.

Η παρουσία του βολειμπολίστα του ΠΑΟΚ, Γιάννη Παντακίδη έφερε μεγάλο ενθουσιασμό στις μικρές αθλήτριες που πήραν αυτόγραφο και φωτογραφήθηκαν μαζί του.
Τα παιδιά σε ομάδες των 3 ατόμων, έπαιξαν βόλλευ και φωτογραφήθηκαν με τις συμπαίκτριες τους. Συμμετείχε η Ακαδημία Αίαντας Κρύας Βρύσης με υπεύθυνο τον .Πέτρο Σεραϊδη.

Ο αντιδήμαρχος αθλητισμού Δήμου Πέλλας, Γιάννης Γυριχίδης  έδωσε την τιμητική πλακέτα στον Γιάννη Παντακίδη, για την προσφορά του.

Υπεύθυνες ήταν οι προπονήτριες του ΑΟΠ Μίλωνα,  Μαρία Πασσαλή,  Φωτεινή Καφετζάκη , Γιώτα Παράσχου και Δώρα Συλλέκτη, ενώ τις διαιτησίες ανέλαβαν οι αθλήτριες  : Κάλυ Μπογιατζή, Χαρούλα Σαββουλίδου, Αιμιλία Γαργάλα, Aλεξάνδρα Μίγγου, Θεοδώρα Σαρντίνα, Ελένη Βουλγαρώνη και Μαίρη Τσέρνα.

Τα μπλουζάκια προσέφεραν τα διαφημιστικά είδη του ΒΑΛΣΑΜΗ ΠΑΤΣΩΝΗ, ενώ ο κ. Στέφανος Κασσίδης και η ROM STAR , προσέφεραν φυσικό χυμό ρόδι σε όλα τα παιδιά.
volgia


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.