Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η Πανελλήνια Συνάντηση Βατραχανθρώπων στην Έδεσσα (φωτο)


Πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή 27 Μαϊου στην Έδεσσα, η «πανελλήνια συνάντηση Βατραχανθρώπων και φίλων των Ειδικών Δυνάμεων-εκδήλωση για τα εθνικά θέματα». Η καθιερωμένη τα τελευταία χρόνια συνάντηση Βατραχανθρώπων πραγματοποιείται τουλάχιστον μια φορά το έτος εκτός Αττικής και πάντα έχει ως κύριο σκοπό της τη συνένωση των δυνάμεων των Ελλήνων, με ειδικό θέμα της την Πανελλήνια κινητοποίηση για την επίλυση των ανοικτών και φλεγόντων Εθνικών μας θεμάτων.
Η εκδήλωση, η οποία τελούσε υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, έγινε στο Διοικητήριο Πέλλας και το πρόγραμμα περιλάμβανε:
- Ομιλία του Προέδρου του ΣΕΒ, Αρχιπλοίαρχου ε.α., Αλέξανδρου Παλατιανού.
- Ομιλία του Αντιπροέδρου του ΣΕΒ, Δικηγόρου, Κυριάκου Κόκκινου, με τίτλο “Η έννοια της ΟΡΓΑΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ως καταλύτης εθνικής προστασίας”.
- Ομιλία του συγγραφέα και ειδικού στο Σκοπιανό, Δημήτρη Ευαγγελίδη, με τίτλο «Πτυχές του σκοπιανού προβλήματος».
Αξίζει να σημειωθεί ότι στην διάρκεια της εκδήλωσης προβλήθηκαν αρκετά βίντεο από την εκπαίδευση των ΟΥΚ και τις δράσεις που αναπτύσσουν. Παράλληλα έγινε απονομή θυρεών και αναμνηστικών σε μέλη μας Βατραχανθρώπους των πρώτων σχολείων ΟΥΚ.
Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία, μέσω τηλεδιάσκεψης να συνομιλήσουν με τον αρχηγό του Λιμενικού Σώματος, ο οποίος και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο τους.
Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Βατραχανθρώπων φέτος γιορτάζει τα 60 χρόνια ΟΥΚ. Όπως πληροφορηθήκαμε ο Σύνδεσμος αποτελείται από 5.500 άτομα που βρίσκονται σε όλη την Ελλάδα εκ των οποίων τα 2.000 και παραπάνω είναι βατραχάνθρωποι, ενώ οι υπόλοιποι είναι φίλοι του Συνδέσμου.
(Από τα Γιαννιτσά παραβρέθηκε στην εκδήλωση ο φίλος και αναγνώστης της εφημερίδας μας Άγγελος Χουκούρογλου, ο οποίος τελείωσε ένα από τα πρώτα σχολεία των Ο.Υ.Κ. στο κέντρο «Παλάσκας»).







Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.