Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στα Γιαννιτσά αύριο ο Γ. Γ. του Υπ. Μεταναστευτικής Πολιτικής Μιλτιάδης Κλάπας


Στα Γιαννιτσά θα βρίσκεται αύριο ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής Μιλτιάδης Κλάπας, μετά από σχετική πρωτοβουλία του δημάρχου Πέλλας Γρηγόρη Στάμκου.
Η επίσκεψη πραγματοποιείται με αφορμή το έγγραφο αίτημα του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Δημήτρη Βίτσα προς τον Δήμο Πέλλας για το ενδεχόμενο λειτουργίας Δομής Φιλοξενίας προσφύγων στο στρατόπεδο «Ταγματάρχη Φιλιππάκου» στα Γιαννιτσά. Ο κ. Βίτσας   ζήτησε την συνεργασία του δήμου για λειτουργία αξιοπρεπούς δομής φιλοξενίας προσφύγων, με σπιτάκια μέσα στο στρατόπεδο και με ποιότητα στην διαμονή των προσφύγων. 


Για το θέμα σήμερα το μεσημέρι ο δήμαρχος Πέλλας κ. Στάμκος, ενημέρωσε, σε καλό κλίμα, την αρμόδια διαπαραταξιακή επιτροπή του δήμου, με τη συμμετοχή των αρχηγών των παρατάξεων, σε σύσκεψη που έγινε στο δημαρχείο. Τα μέλη της επιτροπής (Στάμκος, Πασσαλης, Ελευθερίου, Καστερίδης και Παπαδοπούλου) αποφάσισαν κατά πλειοψηφία, ότι είχαν αποφασίσει και το 2016.  Ότι δηλαδή είναι αντίθετοι στο ενδεχόμενο λειτουργίας δομής φιλοξενίας προσφύγων μέσα στο στρατόπεδο.
Το θέμα θα συζητηθεί σήμερα το βράδυ, εκτός ημερήσιας διάταξης, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Πέλλας,




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ τι υποσχέσεις πήρανε απο τον Τσίπρα για να συμφωνήσουν να έρθουν μουσουλμάνοι στα Γιαννιτσα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σημερα το βραδυ ολοι δημαρχειο εχει συζητηση.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΟΥΣ ΔΟΝΗΣ, ΣΕ ΣΠΙΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ BOΟKING 9+ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΞΕΣΚΙΖΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ, ΣΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ, ΤΟΥΣ ΕΝΦΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΞΕΣΚΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ,ΑΔΕΙΑΣΑΝ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΑΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΚΑΙΡΟ ΛΕΓΑΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΤΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ.ΑΥΤΟΙ ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΕΜΑΣ.ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥΣ.ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΤΕ ΜΗ ΠΩ ΚΑΙ ΛΕΡΩΣΩ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ.....ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΟΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.