Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην αιρετός της ΤΑ – Σε δίκη μαζί με τους συγκατηγορουμένους του


Ελεύθερος αφέθηκε χθες το μεσημέρι μετά την απολογία του στον ανακριτή ο πρώην αιρετός της Τοπικής Αυτοδιοίκησης από Δημοτική Κοινότητα του δήμου Πέλλας, ο οποίος συνελήφθη προχθές στην Κρύα  Βρύση και αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες. 

Συγκεκριμένα, ο εν λόγω 58χρονος πρώην αιρετός (και όχι δημόσιος υπάλληλος όπως λανθασμένα αναφέρεται σε πολλά δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού τύπου) αντιμετωπίζει τις κατηγορίες για απιστία και υπεξαίρεση στην υπηρεσία και παράβαση της νομοθεσίας περί καταχραστών του Δημοσίου, σε βάρος του οποίου μάλιστα είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.
Για την υπόθεση ορίστηκε τακτική δικάσιμος και μαζί με τους συγκατηγορουμένους του στην ίδια υπόθεση θα αντιμετωπίσει τις παραπάνω κατηγορίες για αδικήματα που φέρεται να διαπράχθηκαν το διάστημα 2003-2006 στην Κρύα Βρύση.   
Υπενθυμίζουμε ότι ο 58χρονος εντοπίστηκε σε περιοχή της Πέλλας και συγκεκριμένα στην Κρύα Βρύση, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, οι οποίοι είχαν στα χέρια τους και ενεργοποίησαν το ένταλμα που είχε εκδώσει η ανακρίτρια Γιαννιτσών και εκκρεμούσε. 
Έτσι, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον Δικαιοσύνη (ανακριτή και εισαγγελέα)  για να απολογηθεί.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. οταν ειναι για καποιον "μικροαπατεωνα"φορα παρτιδα τα στοιχεια του και η φωτο του,ενω οταν ειναι κατηγορουμενοι του "λευκου κολαρου" ειναι τεταρτη 16 του μηνος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.