Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δημιουργείται δημοτική κίνηση στο Δήμο Πέλλας ενόψει των εκλογών του 2019


Μια νέα δημοτική κίνηση, κάνει την εμφάνισή της στα Γιαννιτσά, ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του 2019.
Η πρώτη ανοιχτή συνέλευση για την δημιουργία Κίνησης Πόλης/ Γειτονιάς από την  «Πρωτοβουλία για τη Δημιουργία Κίνησης Πόλης», όπως αναφέρεται σε σχετικό κάλεσμα- πρόσκληση, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 Ιουνίου 2018, στις 6.00 το απόγευμα, στο Εργατικό Κέντρο Γιαννιτσών.
Όπως μας έλεγε ένα εκ των ατόμων που πήραν την πρωτοβουλία αυτή, η προσπάθεια για την δημιουργία αυτής της Κίνησης είναι να κρατήσει ζωντανή και ανοιχτή τη συζήτηση για το δήμο Πέλλας (αν και δεν αναφέρονται πουθενά στο κάλεσμα τα χωριά), ενόψει των εκλογών του Οκτώβρη του 2019. 
Η αυτοδιοικητική αυτή κίνηση προσβλέπει στο να συγκροτηθεί ένα μέτωπο με τη συνεργασία όλων των ενεργών δυνάμεων, κυρίως από τον ευρύτερο χώρο της κεντροαριστεράς. 
Από την προσπάθεια αυτή και ανάλογα με την ανταπόκριση που θα έχει, προφανώς θα προκύψει και η καταλληλότερη υποψηφιότητα, το πρόσωπο που θα διεκδικήσει δηλαδή τη θέση του δημάρχου στο δήμο Πέλλας, στις επόμενες δημοτικές εκλογές. 

Αρχικοί στόχοι της Κίνησης
Αρχικοί στόχοι της Κίνησης, όπως αναφέρονται στο σχετικό κάλεσμα από την Πρωτοβουλία πολιτών:
Η Κίνηση να έχει μόνιμη βάση. Για να αποκτήσει η πόλη ένα μόνιμο σημείο αναφοράς ώστε να αναδείξει και να παλέψει για τα προβλήματά της.
Σχέση Δήμου – Κράτους (Σχέδιο Κλεισθένης)
Ανάδειξη τοπικών προβλημάτων
Ο κόσμος να γίνει το ζωντανό κύτταρο της Κίνησης.
«Καλούμε κάθε συνδημότη να έρθει ώστε να συζητήσουμε, να τον ακούσουμε και να μας ακούσει», καταλήγει η ανακοίνωση.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.