Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θ. Τζάκρη: παρελήφθη από τον ΓΓ Μεταφορών η μελέτη του έργου της κατασκευής του ανεμοδρομίου Παναγίτσας και προωθείται για ένταξη στο ΠΔΕ


Όπως είχε ανακοινωθεί σε προηγούμενο δελτίο τύπου, σε συνεργασία που είχε στις 30 Μαΐου 2018 η βουλευτής Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θεοδώρα Τζάκρη με τον Διοικητή της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) κ. Κ. Λιντζεράκο είχε εγκριθεί η μελέτη κατασκευής του έργου “βελτίωση και εκσυγχρονισμός εγκαταστάσεων αεροδρομίου Έδεσσας”, προϋπολογισμού 840.000 ευρώ, που είχε ενεχειρίσει η κ. Τζάκρη στις υπηρεσίες και με εντολή του Υπουργού Μεταφορών και Υποδομών κ. Χρήστου Σπίρτζη διαβιβάστηκε ο φάκελος από την ΥΠΑ στον Γενικό Γραμματέα Μεταφορών κ. Θάνο Βούρδα για την ένταξή του στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ). 
Σε συνεργασία που είχε σήμερα 14 Ιουνίου 2018 η κ. Τζάκρη με τον κ. Βούρδα, την ενημέρωσε ότι ο φάκελος της μελέτης παραλήφθηκε από τον ίδιο και τον Γενικό Γραμματέα Υποδομών κ. Γιώργο Δέδε και έχει διαβιβασθεί ήδη στην Διεύθυνση Υποδομών Αεροδρομίων, η οποία πραγματοποιεί τον έλεγχο του φακέλου  και προετοιμάζει το Τεχνικό Δελτίο για την ένταξη του έργου στο ΠΔΕ. 
Η εισήγηση για την έγκριση ένταξης θα είναι έτοιμη εντός του Ιουλίου με στόχο το έργο της κατασκευής του ανεμοδρομίου της Παναγίτσας, προϋπολογισμού 840.000 ευρώ, να ενταχθεί στο ΠΔΕ μέσα στον Αύγουστο.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.