Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Άμεσα πρόταση μομφής από ΑΝΕΛ για να καθαιρεθεί ο Δ. Καμμένος από αντιπρόεδρος της Βουλής


Μετά τη διαγραφή του Δημήτρη Καμμένου από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ, ανακύπτει θέμα με τη θέση του αντιπροέδρου της Βουλής που κατέχει.

Η απομάκρυνσή του από αυτή τη θέση δεν μπορεί να γίνει αυτόματα, καθώς οι αντιπρόεδροι της Βουλής εκλέγονται για όλη τη διάρκεια της τετραετίας. Οι κινήσεις που θα πρέπει να γίνουν για την αντικατάσταση του Δημήτρη Καμμένου προβλέπουν την κατάθεση πρότασης μομφής από τους βουλευτές των ΑΝΕΛ και του ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να καταψηφιστεί και έτσι στη συνέχεια να καθαιρεθεί από τη θέση του αντιπροέδρου ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής.

Στη συνέχεια θα πρέπει να γίνει νέα ψηφοφορία στη Βουλή με νέο υποψήφιο αντιπρόεδρο που θα προτείνει η πλευρά των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Πάντως, αργά το βράδυ του Σαββάτου έγινε γνωστό ότι ήδη οι ΑΝΕΛ συντάσσουν την πρόταση μομφής για να καθαιρεθεί από αντιπρόεδρος της Βουλής ο Δημήτρης Καμμένος. 


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Άργησες Δημήτρη άργησες πολύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εύγε κ. Καμενε. Είσαι ΚΥΡΙΟΣ. Άσε τα πολιτικά ρεμάλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΜΦΗΣ ΓΑΙΤΙ; ΛΕΩ ΕΓΩ
    ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΟΥΣΕ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΚΣΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥ; ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΛΩΣ.
    ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΙ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.