Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού


Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνονται τα εξής, σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που ισχύει από σήμερα Δευτέρα 25  Ιουνίου 2018 έως και την Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018:

Κακοκαιρία θα επικρατήσει από σήμερα Δευτέρα (25/06/2018) στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις και θυελλώδεις ανέμους. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ιδιαίτερα έντονα.

Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν:

1. Σήμερα Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018:

Τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος, η Δυτική και Κεντρική Στερεά, η Πελοπόννησος και βαθμιαία η Θεσσαλία, η Δυτική Μακεδονία, η Κεντρική Μακεδονία (κυρίως η Πιερία και η Ημαθία) και πιθανόν τις βραδινές ώρες η Ανατολική Στερεά.

2. Αύριο Τρίτη 26  Ιουνίου 2018:  

Τα νησιά του Ιονίου, τα ηπειρωτικά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής), οι Σποράδες, η Εύβοια, τα νησιά του Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου και πιθανόν πρόσκαιρα οι Κυκλάδες και η Κρήτη.

3. Την Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018:

Α. Τα ηπειρωτικά, οι Σποράδες, η Εύβοια, τα νησιά του Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Β. Κατά διαστήματα τα νησιά του Ιονίου και πιθανόν οι Κυκλάδες και η Κρήτη.

4. Την Πέμπτη 28  Ιουνίου 2018:

Η Μακεδονία, η Θράκη, τα νησιά του Βόρειου Αιγαίου, η Ήπειρος, η Δυτική Στερεά, η Δυτική Πελοπόννησος, τα νησιά του Ιονίου και πιθανόν πρόσκαιρα η Θεσσαλία.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.