Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Με μαζική συμμετοχή η επίσημη πρώτη για την ομάδα «ΑΣ Γιαννιτσά» (φωτο)


Με μαζική προσέλευση πολιτών πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα, στις 8.00 το απόγευμα, στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου Πέλλας, στο δημαρχείο, στα Γιαννιτσά, η πρώτη συγκέντρωση γνωριμίας της νέας ομάδας ΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ, που θα μετέχει από φέτος στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής κατηγορίας.
Στο κάλεσμα, το οποίο ήταν ανοικτό σε όλους, ανταποκρίθηκε η δημοτική αρχή του δήμου Πέλλας, αυτοδιοικητικοί, πρώην και νυν ποδοσφαιρικοί παράγοντες, εκπρόσωποι φορέων, παλαίμαχοι του ποδοσφαίρου των Γιαννιτσών και πλήθος φιλάθλων, συμμετέχοντας στη νέα προσπάθεια που ξεκίνησε για το ποδόσφαιρο του Δήμου Πέλλας και των Γιαννιτσών.
Στο πάνελ της εκδήλωσης βρισκόταν σύσσωμο το 1ο πενταμελές Διοικητικό Συμβούλιο της νεοσυσταθείσας ομάδας, Α.Σ. Γιαννιτσά, δηλαδή οι: Δανιηλίδης Θεόδωρος (Πρόεδρος), Πανίδης Ηλίας (Αντιπρόεδρος), Νικολαΐδης Βασίλειος (Γραμματέας), Λαζόπουλος Γεώργιος (Ταμίας) και Φουντουκίδης Ευστάθιος (Μέλος). Την συζήτηση συντόνισε ο δημοσιογράφος-υπεύθυνος τύπου της νέας ομάδας, Γιώργος Χατζηχρήστος.
Οι παραβρισκόμενοι, πάνω από 150 άτομα, αντάλλαξαν γνώμες για το νέο εγχείρημα και όλοι  μαζί εξέφρασαν την στήριξή τους στη νέα  δυναμική αρχή  για το ποδόσφαιρο του Δήμου Πέλλας.

Ανακοινώθηκε  όλο το τεχνικό τιμ που αποτελείται από τους Δημήτρη Τομπάζη προπονητή, Μάκη Γαζόπουλο Γυμναστή, Στέργιο Κιούρκα Τεχνικό διευθυντή και Γρηγορόπουλο προπονητή τερματοφυλάκων. 

Σύντομα (μέσα στον Ιούλιο) θα προκηρυχθεί εκλογική Γενική Συνέλευση για την ανάδειξη νέου ενδεκαμελούς Διοικητικού Συμβουλίου.
Η αγωνιστική  προετοιμασία θα αρχίσει στις 23 Ιουλίου.
Στην εκδήλωση, μεταξύ άλλων, παραβρέθηκαν και χαιρέτησαν στηρίζοντας τη νέα πρωτοβουλία, ο δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος, ο πρώην δήμαρχος Γιαννιτσών Νίκος Παπανικολάου, ο δημοτικός σύμβουλος Στάθης Καστερίδης, οι αντιδήμαρχοι Θανάσης Επιτροπάκης και Γιάννης Γυριχίδης, ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΣ Πέλλας Μίμης Πανίδης κ.α. 

ASGIAN
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.