Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αγώνες στίβου Ειδικών Σχολείων ΠΚΜ στο ΔΑΚ Έδεσσας (φωτο)


Την  Πέμπτη 31 Μαΐου 2018 διεξήχθησαν στο  Δ.Α.Κ.  Έδεσσας οι αγώνες ΑθλοΠΑΙΔΕΙΆΣ στίβου Α/θμιας & Β/θμιας Εκπ/σης μαθητών/μαθητριών Ειδικών Δημοτικών, Ειδικών Γυμνασίων και Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Συμμετείχαν: το Ειδικό Δημοτικό Πολυγύρου με 17 μαθητές, το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Βέροιας με 15 μαθητές, το Ειδικό Δημοτικό Βέροιας με 22 μαθητές, το Ειδικό Δημοτικό Νάουσας με 9 μαθητές, το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Αριδαίας με 9 μαθητές, το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Έδεσσας με 24 μαθητές, το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο-Λύκειο Κατερίνης με 14 μαθητές, το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Γιαννιτσών με 13 μαθητές, το Ειδικό Δημοτικό Αριδαίας με 6 μαθητές, το Ειδικό Δημοτικό Έδεσσας με 6 μαθητές, το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Αλεξάνδρειας με 9 μαθητές, το Ειδικό Δημοτικό Αλεξάνδρειας με 22 μαθητές, το 5ο Ειδικό Δημοτικό Θεσσαλονίκης με 15 μαθητές, το Ειδικό Δημοτικό Γιαννιτσών με 15 μαθητές, το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Κορδελιού με 13 μαθητές και το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Νάουσας με 16 μαθητές.

Συνολικά πήραν μέρος 225 μαθητές στα παρακάτω αγωνίσματα: Δρόμος 100μ., Δρόμος 50 μ., Άλμα σε μήκος, Ρίψη Μπαλάκι (200γρ), Ρίψη Σφαίρας, Δρόμος 60μ. με υποβοήθηση, Δρόμος 25μ. βάδην με συνοδό και Δρόμος 25μ. βάδην χωρίς συνοδό. 
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Δημήτριος Γιάννου, ο Διευθυντής της Δ.Δ.Ε. Πέλλας και Πρόεδρος της Ο.Ε.Σ.Α.Δ. κ. Θωμάς Μπαχαράκης, η Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Δ.Ε. κ. Αναστασία  Βλαδίκα - Ιατρίδου, ο σχολικός σύμβουλος Φυσικής Αγωγής κ. Δημήτριος Κουρσαράκος, ο σχολικός σύμβουλος  Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Χριστόδουλος Φανιόπουλος, η σχολική σύμβουλος  Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Ελισάβετ Τάρη, η Προϊσταμένη Εκπαιδευτικών Θεμάτων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας κ. Ανθούλα Βάσσου, η Πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Έδεσσας κ. Μαρία Λαμπρίδου,  γονείς  και μαθητές  του Δήμου Έδεσσας.
Την εκδήλωση συνδιοργάνωσαν η Δ.Δ.Ε. Πέλλας, η Δ.Π.Ε. Πέλλας και ο Δήμος Έδεσσας με την υποστήριξη της Ιεράς Μητροπόλεως Εδέσσης, Πέλλης  και Αλμωπίας.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ Δ.Ε. ΠΕΛΛΑΣ
ΘΩΜΑΣ ΜΠΑΧΑΡΑΚΗΣ
ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
edsxol


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι.