Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έδεσσα: Διανομή παπουτσιών από την οργάνωση «Μαζί για το Παιδί»


Ο Δήμος Έδεσσας, μέσω της νέας του δομής  του Κέντρου Κοινότητας  και σε συνεργασία με την οργάνωση «Μαζί για το Παιδί» που έχει τη συνολική ευθύνη της δράσης σε πανελλαδικό επίπεδο, προχώρησε σε διανομή παπουτσιών στους δικαιούχους της δράσης.
Συνολικά μοιράστηκαν 650 ζευγάρια παπουτσιών της εταιρίας TOMS, η οποία είναι και ο μεγάλος χορηγός της δράσης.
Η υπεύθυνη Δημοτική Σύμβουλος για τη δράση, κα Μαρούλα Βλάχου Κατσάρα δήλωσε σχετικά «Ευχαριστώ θερμά όλους τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων, τα στελέχη του Κέντρου Κοινότητας και τους εκπροσώπους της οργάνωσης «Μαζί για το Παιδί» για την άριστη συνεργασία. Είναι η δεύτερη χρονιά που υλοποιούμε τη δράση και μέσα από την πολύ καλή συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων δεν υπήρξαν προβλήματα και εξυπηρετήθηκαν όλοι οι δικαιούχοι συνδημότες μας. Στις δύσκολες εποχές που ζούμε ο Δήμος Έδεσσας δεν αφήνει καμία κοινωνική δράση να περάσει ανεκμετάλλευτη, ενώ είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε και σε άλλες δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης».

Γραφείο Τύπου
Δήμου Έδεσσας
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.