Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Το Deal έγινε και το όνομα αυτής "FC ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ" όπου θα μετέχει στην Γ΄ Εθνική


To deal πραγματοποιήθηκε μια νέα ομάδα θα μετέχει στα Γιαννιτσά με την συμμετοχή επιφανών επιχειρηματιών της Πόλης και θα μετέχει απευθείας στην Γ´ εθνική μετά το ΟΚ με την Δόξα Μαυροβουνίου που παραχωρεί το ΑΦΜ της στην κίνηση αυτή.

Τα ηνία της ομάδος θα κρατήσει ο ΤΕΟ Δανιηλίδης, ενώ ο μέχρι πριν λίγο πρόεδρος του Εθνικού Ηλίας Πανίδης θα είναι βασικός συνοδοιπόρος του στην προσπάθειά αυτή.
Οι συζητήσεις που προηγήθηκαν φέρνει και πολλούς επώνυμους Γιαννιτσιώτες να δηλώνουν παρόν και να χειροκροτούν την όλη κίνηση είτε με την αναμενόμενη συμμετοχής τους στην διοίκηση είτε με την βοήθεια τους με την μορφή χορηγίας.
Το εγχείρημα αυτό έχει ξεσηκώσει τον ποδοσφαιρικό κόσμο της Πόλης και στο πρώτο κάλεσμα στις 25 του Ιουνίου (Δευτέρα) στο Δημοτικό μέγαρο της Πόλης (αίθουσα δημοτικού συμβουλίου 8 μ.μ.) αναμένεται τεράστια προσέλευση  κόσμου .
Εμείς παρακολουθούμε από κοντά την όλη διαδικασία και θα σας ενημερώνουμε για ότι νεότερο έγκαιρα και έγκυρα.

Γιώργος Χατζηχρήστος


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.