Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επίσκεψη Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Γιαννιτσών στην ειδική υπηρεσία του προγράμματος INTERREG για τον αξονικό του ΓΝ Γιαννιτσών


Εκπροσωπώντας τον σύλλογο φίλων νοσοκομείου Γιαννιτσών μαζί με τον αντιπρόεδρο του συλλόγου κ. Γιώργο Γεωργιάδη επισκεφθήκαμε την ειδική  υπηρεσία  διαχείρισης του προγράμματος  INTERREG που αφορά την χρηματοδότηση του αξονικού τομογράφου για το νοσοκομείο Γιαννιτσών, μεταφέροντας την φωνή και την αγωνία της κοινωνίας για την πορεία του προγράμματος!

Από την υποβολή του αιτήματος των εγγράφων για την χρηματοδότηση του έργου 
ο σύλλογος είχε συνεχή πίεση!

Η πολύ έμπειρη ομάδα με προϊστάμενο τον  κ. Σαμαρά μας ενημέρωναν τηλεφωνικά για όλα τα στάδια του προγράμματος  τα οποία ήταν και είναι πολύπλοκα.

Τώρα φθάνοντας ένα βήμα πριν την προκήρυξη του διαγωνισμού για την δημοπράτηση του έργου επισκεφθήκαμε την επιτροπή διαχείρισης γνωρίσαμε από κοντά τον κ. Σαμαρά τον κ. Γκερτσο και την κα Κουκουλια όπου μας ενημέρωσαν αγόγγυστα απαντώντας στις πολλές ερωτήσεις και την εξέλιξη του προγράμματος

Η αισιοδοξία ήταν διάχυτη ότι στα τέλη του μηνός Ιουνίου  και σύμφωνα όπως έχει προαναγγείλει  η διοίκηση του νοσοκομείου η οποία είχε ως  απόλυτη προτεραιότητα την επίλυση αυτού του μείζονος προβλήματος ότι θα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την προκήρυξη για την δημοπράτηση!


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.